Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęśliwa jak nigdy

Kwiecień 2008

Polecane posty

Czy jest ktoś na kwiecień 2008? Zapraszam wszystkie szczęśliwe do rozmowy :D

Gość kafeterka 1982
ja mam juz za 8 m-cy 7.7.7. i tez jestem szczesliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Fajnie, gratuluję 🌻 Ale szukam kobitek z kwietnia 2008

Nie ma jeszcze nikogo??

Gość nie ma takich kretynek

Dlaczego od razu kretynek??????????????????

Gość ja pierdzielee
no comments :-0

O co Wam chodzi???????????????????? O to że niby za wcześnie?????? No to przujmijcie do wiadomości, że u mnie w mieście (i nie tylko u mnie) jeśli się chce zarezerwować dobrą, najładniejszą salę, to trzeba to zrobić właśnie duuużo wcześniej!!!! Ta sala, którą ja zamówiłam jest już nawet zarezerwowana na cały lipiec i sierpień 2008!!!!!!

Gość i to tylko
dowodzi, jak jest świetnie mieć biznes ślubny :-p

nie przejmuj się kupą zazdrośnic :P sama się do ślubu nie wybieram (niestety) ale życzę Ci duuużo szczęścia 🌼

Dzięki 🌻 No ale chyba sobie odpuszczę, bo widzę że nie ma zainteresowania topikiem 😭

Gość Biedrona7786
A może jest już ktoś na Świętgo Dygdy w 2156 r.? Ja i mój robaczek planujemy juz sie pobrac od kiedy sie znamy, czyli od pieluszek. Jesteśmy tacy szczęśliwi. Bardzo kocham mojego Misia. Już zarezerwowaliśmy rakietę, która zawiezie nas do kościoła. Jutro musze zarezerwowac termin u fryzjerki i manikiurzystki. Taka jestem podekscytowana. A czy któraś z was mogłaby mi pomóc w wyborze baloników. Nie wiem jakie lepsze, bordowe czy różowe?

Gość pilne zawiadomienie
***Szczęśliwa**** Ty weź koło i walnij sie w czoło ! Kwiecień 2008 ?????? OK. Zamów salę i ew.zespół , ale po co inne rzeczy ? I o czym Ty chcesz rozmawiać ????? Do kościoła nie pójdziesz - bo Cię ksiądz wyśmieje. Kamerzysta ,fotograf - też. Zreszta ślub w kwietniu to można zorganizować w pół roku. Bo żadko wybierany . W kwietniu biorą sluby panienki co w zimę zaszły w ciążę i czekają aż się adwent skończy ...

Gość kaaaaaaaaaaaa
do pilne zawiadomienie - ja nie jestem w ciąży a mam ślub w kwietniu tak więc wypraszam sobie a jezeli chodzi o załatwianie wszystkich spraw związanych z weselem to już pora bo ja załatwiałam końcem wakacji i już byl problem bo terminy sal były zarezerwowane udało nam się na sali ktorą mieliśmy upatrzoną wynająć ostatni termin na przyszły rok orkiestra też nam się udala ale też mówili że już mają pozarezerwowane terminy jak byłam u kamerzystki to nie miałam problemu ale moja kol. była u niej tydzien po mnie i już nie było terminu (inna data) na kwiecień lepiej załatwiać wszystko powoli a nie później na wariackich papierach