Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poz-Waw-Poz

Związek na odległość - czy można?

Polecane posty

Gość Poz-Waw-Poz

Witajcie! Poszukuje osob przyjeżdżających na weekendy do Poznania z Warszawy, lub jak kto woli, jeżdżących do pracy do Warszawy z Poznania. Chętnie zabrałbym się samochodem - mogę dokładać się do benzyny, albo zebrał 3-5 osób żeby taniej jeździć pociągiem (można zaoszczędzić na bilecie nawet 40zl w jedną stronę - http://intercity.pl/433) Ja pracuje w Warszawie i przyszło mi zostawić kobitke w Poznaniu, a koszty cotygodniowych przejazdów są dość wysokie i żeby móc widywać się jak najczęściej kombinuje co się da, a może i wy jesteście w podobnej sytuacji i moglibyśmy sobie nawzajem pomóc choćby tylko przez umilenie podróży i obniżanie kosztów przejazdu, a moze spotykanie się "na piwko" w stolicy. Proszę o kontakt Jacek, 26 lat, AE Poznań jt81@wp.pl

Gość Włodzimierz Iljicz LENIN
czyzby jakas pseudoreklama PKP INTERCITY ? :-o widze, że marketing zaczyna dzialac :-p

Gość Poz-Waw-Poz
Nie, no co ty! Żadna reklama! Po prostu kombinuje jak się da. Przeca napisane że może ktoś by mnie zapakował do bagażnika. No oczywiscie lotów przywatnym Jet'em też nie odmawiam - ktoś zna numer do Pana Kulczyka??? :)