Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia ........................

FACTORY OUTLET w Ursusie - warto jechac??

Polecane posty

Gość Mama Jasia
Ja co prawda w Factory w Ursusie nie byłam, ale za to bywam we Wrocławiu. Według mnie tak jak w każdym skleie sa rzeczy warte uwagi i te ktorych bym na siebie nigdy nie wlozyla, tak samo tam- mozna znalezc prawidzwe perełki. Ostatnio kupilismy tam buty dla cełej rodziny:)

Gość pokrzywdzona
to nie w temacie tego sklepu ale w temacie reklamacji kupiłam buty w sklepie w gorzowie paolo właściciel sklepu to totalny arogant nie dość ze sprzedał mi felerne buty za które sporo zapłaciłam to po mimo ze buty są na gwarancji nie chce ich wymienić na nowe bez to się nazywa nabijanie kabzy kosztem klienta dodam ze to były wcale nie tanie pumy ostrzegam omijajcie ten sklep z daleka

Gość jubee
w Łodzi jest kilka outletów ---->polecam na pietrynie terranova i vera moda

Gość bernadet
Czy w Factory Outlet w Ursusie można kupić walizki podróżne Samsonite w którymś ze sklepów???

Gość Agnieszzka
Sklep --- www.markowe-ciuchy.pl zajmuje się sprzedażą nowej, oryginalnej markowej odzieży typu OUTLET znanych i lubianych marek zachodnich takich jak Zara, Vero Moda, Jennyfer, Avanti, G&C, Amisu, Bershka, H&M, Fishbone, Next, Adidas, Nike, Reebok, Nike, Puma i wiele innych. Swoją ofertę kierujemy do osób ceniących wysoką jakość i wyjątkowy styl odzieży. Odzież damska, męska, młodzieżowa i dziecięca na każdą kieszeń! Atrakcyjne ceny! W naszym sklepie czeka na Państwa w 100% oryginalny i sprawdzony towar oraz profesjonalna obsługa. Gwarantujemy bezpieczeństwo transakcji oraz atrakcyjne rabaty dla stałych klientów! www.markowe-ciuchy.pl

Gość malamimoza
Hej dziewczyny Jesli poszukujecie odziezy typu outlet to goroąco polecam sklep internetowy www.outleciki.pl maja świetne rzeczy duzo tansze niz na allegro. warto zobaczyc!

Gość basssienkowa
Mysle ze jesli juz coś kupić , to mozna spokojnie to zrobic równiez przez internet http://outlet-online.pl/ Tutaj również możecie kupić taniej obuwie i to markowe.

Gość gość
Nie polecam sklepu Brand Molton. Sprzedają buble za wysoką cenę. Trzymają prawie rok reklamację i nadal zepsuty bubel za 800 zł. SZOK. Sklep nie wiarygodny i młoda ekspedientka bardzo niemiła. Oddajesz po jednym założeniu znów zepsute. Znów oddajesz do reklamacji i tak na okrągło. Nie możesz chodzić w czymś za co wydałeś 800 zł. Przestyrzegam przed zakupami w tym sklepie!!!!

Gość gość
Nie polecam sklepu Brand Molton. Sprzedają buble za wysoką cenę. Trzymają prawie rok reklamację i nadal zepsuty bubel za 800 zł. SZOK. Sklep nie wiarygodny i młoda ekspedientka bardzo niemiła. Oddajesz po jednym założeniu znów zepsute. Znów oddajesz do reklamacji i tak na okrągło. Nie możesz chodzić w czymś za co wydałeś 800 zł. Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie!!!!