Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amandzia

Mój świat wymyślny...

Polecane posty

Gość Amandzia

Często wyobrażam sobie, że jestem małą, śliczną blond dziewczynką, która nie ma rodziców, ale za to ma zajebisty domek, mieszka ze swoimi opiekunami, ciągle się bawi, itd, a później dorasta i znajduje sobie super boya i ma śliczne, małe, blond dzieci:oTo mi daje jakieś poczucie bezpieczeństwa:o...Dziwne:o...

Gość schizofremiczka
Nie przejmuj się, też tak mam:D

a ja sobie wyobrazalam(mniej wiecej przelom wiekowy 6-7lat), ze moi rodzice propaguja przemoc w rodzinie i ja musialam uciekac i przygarnal mnie taki przystojny koles:Pco to sie nie wymysla:D

Gość Asicka
a ja wyobrażam sobie co noc jakieś rózne historie a jak mi sie jakas szczegolnie spodoba to przez nastepne kilka nocy ją dopracowuje ale najbardziej dobrze wychodzą mi te historie które maja szanse sie zdazyc!!! Wtedy sobie rozmyślam co zrobić i jak żeby wyszło wszystko perfekt ... po mojej mysle :) Czestoi mi sie to udaje...

Gość jolka jolka.
a ja sobie wyobrazalam, ze moja rodzina to tak naprawde mafia i zyjemy tutaj tylko dla picu- zeby ojca (szef amafii) policja nie zgarnęła, a że oni mi nie mówia o tym bo jestem za mała i że w dniu 16 urodzin zrobią mi bibę na której dowiem się prawdy i wejdę w to zycie podwójne naszej rodziny... za dużo i za wcześnie czytałam ojca chrzestnego:p

Gość jolka jolka.
baj de łej- teraz mam juz duuuuzo wiecej niz 16 lat, ale nie stety, zadnej imprezki i uświadamiania co do życia rodziny nie było jak na razie:P

Gość amandzia
ksenofaryna, jolka-buhaahahahhahahah:D

Gość moja kumpela
tez ma takie shizy ;d jej rtodzina to mafia a ona jeszcze ma o tym nie wiedziec ... lol