Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki19

kocham innego

Polecane posty

Gość WIKI 19
do ludzie ludziska widze ze ma pani kiepski humor dzisiaj,i co z tego ze jestem 19 latka w ciazy czy to pania tak razi,stalo sie i juz sie nieodstanie,pzrynajmniej mi nawet przez mysl nie przeszla aborcja ani porzucenie dziecka jak sie urodzi,nierozumiem pani

Gość ludzie ludziska
to ja tylko na zakonczenie zacytuje nasza bohaterke: "...kocham kolege mojego narzyczonego... ja wariuje,gdy go widze robia mi sie miekkie nogi a serce wali mi jak szalone..." to teraz Natia prosze o wytlumaczenie kolezance roznicy pomiedzy zauroczeniem, a prawdziwym uczuciem 🖐️

Gość PrawieJakAniolekD
Sluchaj jezeli tego kolege kochasz od okolo roku to trzebabylo wczesniej zareagowac a tak to zaszlas w ciaze z narzeczonym i teraz to kiepsko wyglada...mam nadzieje ze dasz sobie rade;*

Gość ludzie ludziska
przeciez czepiam sie nie tylko bledow, ale rowniez tego , ze Wiki to po prostu niedojrzala jest i nie ma pojecia o milosci :p

Gość ludzie ludziska
ja juz sie stad zrywam, bo to i tak tylko glupia prowokacja i niepotrzebnie dalam wcignac sie w dyskusje

Zdarza się, przecież to jest miłość❤️. Nikt nad tym nie panuje😭, a wiek ma do tego tyle co nic:O Ludzie nie z takim bagażem lat wariowali kiedy ich dopadała wiec stwierdzenie że to wina wieku jest nie na miejscu.

Gość wiki19
do ludzie ludziska-jest pani chyba stara panna,tak sadze po pani wypowiedziach albo...moze jest pani psychologiem ze tak doskonale moze pani stwierdzic ze jestem niedojrzala i ze niewiem co to jest milosc ,albo poprostu cale zycie faceci pania odrzucali i bardzo krzywdzili..niewiem o co pani sie tak mnie czepia...trudno,nie zna mnie pani wiec niech pani mnie nie obraza,a po moich wypowiedziach duzo pani nie moze stwierdzic

Wiki - może to zwykłe zauroczenie :) ,może chwilowe i ci przejdzie , chcesz mu powiedzieć ? a co jesli faktycznie to tylko chwilowe podobanie ? zaprzepascisz wielką miłość? bo z tego co czytałam i wywnioskowałam to nie wpadłaś i jesteś z nim bo musisz tylko naprawde sie kochacie i dziecko wam w niczym nie przeszkadza, a więc? sama musisz sie zastanowić,może to taka mała chwila zwątpienia , która minie ? może przeraża cie wizja tego wszystkiego? i chcesz nieswiadomie uciec do kogos innego?

Gość ludzie ludziska
:D :D :D

poza tym tak jak kolezanka wyrzej uwazam,ze taki stan to zauroczenie , nie da sie kochać kogoś kogo sie nie zna to stan podobania :)

Gość wiki19
dziecko to jest najwieksze szczescie jakie mnie spotkalo,nawet przez chwile nie zalowalam ze bede je miec,i nigdy nie bede zalowac.