Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzta mi ludziska

Czy ta dziewczyna jest gruba? Czy tylko ma kobiece kształty?

Polecane posty

Gość piszecie BZDURY
nie widziałam zdjęcia, ale piszecie, że jest gruba, a gdyby schudła 5 kg, to już byłaby szczupła? 5 kg to nie jest nie wiadomo jak dużo!. Skoro wystarczy, żeby schudła 5 kg, to chyba teraz nie można o niej powiedzieć "gruba".

Gość dziewczyna 18
ja widziałam zdjecie :) ... na pewno nie jesteś gruba ... tylko gorzej z nóżkami :/ ... w górnych partiach ... i nawet jak schudniesz te 5 kg to watpie , że to coś zmieni tu chyba tylko pomoga ćwiczenia :) ....

Gość _zez
ja bym np. na miejscu tej dziewczyny zrzyucila nie 5 ale 15kg

Gość _zez
ale nie obrazaj sie, po prostu taka jest moja subiektywna opinia

Gość ta zabka
ta zabka?

Gość Przy kosci jak nic
Dziewczyna jest przy kosci, i to ewidentnie, na 160 cm wazy jak nic 65 kg, nie wyglada zle, bo to nie otylosc, ale w udach ma na pewno nie mniej jak 60-65 cm, biodrach pewnie ze 110, talii jak nic 80

Gość sloneczna232
no ja tez bym na jej miejscu 15 zrzucila, przypominam, ze mam obsesje na punkcie wagi

Gość wszystko ze mną w porządku
Czemu piszecie tak jakby to Autorka była na tej fotce?? Autorka napisała, że to obca dziewczyna, do której jest nieco podobna z budowy, ale to nie ona!!

Gość według mniedług mniee to
ta dziewczyna na fotce nie jest gruba

Gość rain killer
a ja jestem takim fanem kluchowatych pulpecików :P

Gość zemsta nietoperza
Jakie 65 kilo, jakie 160 cm? Ja mam 175 cm wzrostu, ważę 68 kilo i mam podobną figurę, z tym, że brzuch mam płaski, ale niestety, ramiona mam pulchne i uda :o A ta dziewczyna, powinna troche poćwiczyć, żeby się sadełka z talii pozbyć.

Gość Przy kosci jak nic
Przypuszczalnie, jesli ma 160 cm to wage nie mniejsza jak 65 kg Ja mam 160 i waze 55 kg a jestem duuuzo chudsza, wiec ona przy moim wzroscie ma min 65 kg, tak sobie to oceniam na oko, czy cos w tym zlego?

Gość zemsta nietoperza
No nic złego, ale mnie się wydaje, że ona po prostu nie ćwiczy, i dlatego ma taki tłuszczyk. Albo w ogóle ma słabe mięśnie z natury. Mam koleżankę, o drobnych kościach i mało umięśnioną,właśnie w okolicach 160 cm, która waży coś koło 55 kilo i sadełko jej się telepie, a przecież z każdej strony wymiary ma mniejsze ode mnie i wagę ma w normie przecież.

Gość ta dziewczyna
ma mocno kobiece ksztaly- nie jest gruba ale nadwage tak, mysle ze kolo 10 kg wystarczaloby aby lepeiej wygladala i byla zdrowsza

Gość Alicja_20
a ja wam podam moje wymiary: 160 cm wzrostu, 55 kg wagi, 55 cm w udzie, 93 cm w biodrach i 69 w talii. Podobno prawidłowa waga to taka, że od wzrostu odejmuje się 110, tak? czyli wychodzi na to, że powinnam zrzucić 5 kg, ale co z wymiarami, są w miarę ok czy też za dużo? acha no i mam spory biust :/

Gość Zdrowo jesc- zdrowiej zyc
Ani malo, ani duzo, jest w sam raz

Gość Zdrowo jesc- zdrowiej zyc
to do Alicji_20

ta fotka na poczatku topika - chociaz a takeij pozycji nie wszystko da sie ocenic to ogolnie figura jest okej, nie ma co specjalnie zrzucac :)