Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cytrynki

Male piersi

Polecane posty

Gość Cytrynki

Czesc Dziewczyny. Zakladam ten temat , chociaz wiem , ze juz nie raz sie pojawil, ale nie znalazlam tego co mnie interesuje. Mam pytanie, czy ktoras z Was, stosowala moze masaz naturalny na powiekszenie piersi? Jesli tak napiszcze jakie sa wasze wrazenia.Mam 23 lata, wygladam dosc mlodo a na dodatek mam tak male piersi... chcialabym zeby, byly duze. Moj chlopak mnie akceptuje i w smuie ja siebie tez, chociaz czuje sie malo kobieca. Nie chce stosowac zadnej chemii. Licze na wasze glosy.

Gość 70A
chyba jednak nie w pełni się akceptujesz :O zapewniam Cię, że małe piersi są bardzo kobiece :)

Gość Cytrynki
Dzieki za pocieszenie:) Ja za to jak bylam mala zawsze chcialm miec duze piersi takie jaK moja mama. Zapewniala mnie ze do 21 roku zycia urosna mi, ale to bylo 2 lata temu....:(

Gość Cytrynki
nowlasnie mam 70 a .....moj chlopak mi zawsze mowi " o chyba urosly" szkoda tylko , ze rozmiar jest caly czas ten sam...:)

Gość a ile masz w biuście i pod
biustem???

Gość Cytrynki
pod 71 cm a w biuscie 84

Gość Cytrynki
do Foch. Wiem , ze masz racje. jak bylam mlodsza przezywali mnie deska tereska i takie tam ...dokuczali mi bardzo aja zawsze chcialm , zeby urosly i moze dlatego mi tak zalezy. Poza tym uwazam , ze kobietam powinna miec przynajmnie rozmiar B , zeby bylo cos widac...

Gość Cytrynki
dzieki za pocieszenie. zaczelam dzis ten masaz na biust. Za jakis czas znowu sie zmierze, moze beduie wiecej:)

Gość majaaaaaa
zalezy od budowy ciała.. jak kobieta jest mała i drobna to czasem wielkosc miseczki A jest idealny i wcale nie jest to plaska klata.. a jak laska jest gruba to z miską A faktycznie moze dziwnie wygladać. chociaz to i tak nie ma znaczenia tak sadze... nie cycki świadcza o kobiecości ... mozesz miec wiele innych kobiecych atutów a skoro Twojemu facetowi sie podobasz to widocznie jestes 100 % kobietą. no i dla niego pewnie piekną :)

Gość Cytrynki
Dzieki Maja , to bylo mile:)

Gość a ja mam11
tylko 10 cm roznicy a mam 30 lat nawet sie w tej rozmiarowce nie mieszcze

Gość 70A
Pandora89 - nie musisz się zgadzać :) - dla mnie jest kobiecy i już wg Ciebie jest za mały i dlatego masz kompleksy - może więc pokochaj siebie taką jaka jesteś , a wtedy poczujesz się kobietą i....nie bądź naiwna masażem piersi nie powiększysz :O

wybacz, ale muszę zgodzić się z tym co napisała "70A" - masażem piersi nie powiększysz i w Twoim wieku raczej nie powinnaś mieć już złudzeń:O

Gość Cytrynki
Masazu i tak sprobuje, lepsze to niz sztuczne powiekszanie czy lykanie jakis specyfikow. Wiez mazy mi sie porzadny rozmiar B, nawet bielizne moglabym nosic wtedy inna , bo teraz to mam wszystko usztywniane, ajak nie mam stanika to jak dwa pryszcze....

jako dorosła 23-letnia kobieta powinnaś wiedzieć, że nie ma sposobu na to by piersi cudownie urosły, ale skoro jesteś aż tak zdesperowana to pewnie, że masuj:) natomiast uważam, że przesadzasz i jeśli Twoje piersi mają takie rozmiary jak napisałaś to z całą pewnością nie mogą wyglądać jak dwa pryszcze! pomyśl, że są dziewczyny, które mają tylko 3 cm różnicy między w obwodzie a pod biustem, co one mają powiedzieć? zabić się? teraz jest tyle fajnych biustonoszy podtrzymujących i uwydatniających biust, że naprawdę nie powinnaś narzekać:)

Gość ta zabka
Dokladnie. i trudno mi jest uznac to za kobiece. masaz ujednia, podnosi biust i moze jestem naiwna ale akurat w to slusznei wierze. bo nie wierze w to ze biust mi spochnie do rozmiaru D jak go pomasuje :)

Gość mi sie wydaje
ze wielkosc nie ma znaczenia!natomiast liczy sie ksztalt!znam osobe ktora ma male piersi ale tak sliczne,kragle ze nie moge od nich wzroku oderwac (faceci zreszta tez)!ja mam male piersi ale to nie jest moim problemem tylko ten ksztalt!przed okresem jest super!ale tylko przed!nie sa wieksze tylko jakies takie bardziej okragle...

Gość Cytrynki
Wiem, ze macie racje i, ze penwnie przesadzam. No coz , i tak to bedzie zawsze moim marzeniem:)

Gość Krystyna z gazowni.
Mam 23 lata wygladam dosc mlodo :D Bu he he, a jak masz wygladac ? Kurwa, masz tylko 23 lata a nie AZ , ja pitole, usmialam sie jak nic Ja mam 37 lat i to ja wygladam bardzo mlodo, bo na 10 mniej ale Ty ? Tak bedziesz mogla pisac najdalej za 10-15 lat :D:D:D A male czy duze, jakie to znaczenie, znaczenie ma jedynie wyglad twoich piersi

Gość Cytrynki
Krysiu , wygladam na 15 lat, a jestem nauczycielka...czasem mnie z uczniami myla. I mnie to nie smieszy....wrecz przeciwnie. A jesli jestes tu po to , zeby szydzic z ludzi, to pewnie jestes jeszcze bardziej zakomlpeksiona niz ja i nicc Ci juz wiecej nie pozostalo...Zegnam Pania.

Gość Krystyna z gazowni.
Nie szydze, powinnas odebrac to jako komplement Nie napisalas ze wygladasz na 15 lat, napisalas mam 23 i wygladam dosc mlodo, a to dla mnie smieszne bo w wieku 23 lat wyglada sie nie duzo inaczej niz w wieku 17 np

Gość mi sie wydaje
krystyna!wygladasz moze na 10lat mniej ale kultura osobista na poziomie 5latki!w wieku 23 lat mozna wygladac na 33 wiec nie wiem co Cie tak rozsmieszylo...

Gość Krystyna z gazowni.
Przepraszam Nie wazne jak mozna wygladac, moza tez na 13 w wieku 23, chodzi mi o sam fakt, ze 23 latka to mlodziutka osoba, tyle A moja kultura, faktycznie, popracuje nad tym

Gość Włodzimierz Iljicz LENIN
fakt, małe kobiece piersi mogą być sexowne, podniecające ALE TYLKO WTEDY GDY DZIEWCZYNA JEST SZCZUPłA gruba dziewczyna i małe piersi to coś nienormalnego i nic dziwnego że prawie nikomu ( są rózne dewiacje sexualne ) się podoba więc jeśli dziewczyna jest szczupła ( nie chuda ) i ma mały biust to na prawde może ładnie wyglądać ;-)

Gość Cytrynki
No akurat ja jestem szczupla, chociaz stram sie przytc, bo jestem troche zachuda na swoj wzrost . Brakuje mi 3 kg do masy ciala, ktora powinnam miec. Dzieki, ze odpisujecie na moje pytanie. Pozdrwiam wszytskich:)

Gość Krystyna z gazowni.
Dokladnie, male piersi powinna miec szczupla dziewczyna/ kobieta, ale czesto z przybraniem wagi nasz biust sie powieksza, co prawda nie wiele ale jednak

Gość mi sie wydaje
cytrynka!wydaje mi sie ze mamy identyczna budowe-bo mi tez brakuje 2-3 kg do normalnosci i tez mam wieksze A!kiedys bylam grubsza (co nie znaczy gruba,tylko po prostu normalniejsza bo teraz przez probl zdrowotne b schudlam) i mialam wieksze,tzn pelniejsze piersi wiec moze jak przytyjesz bedziesz bardziej z nich zadowolona....

Gość mmaala
a ja mam 75 pod biustem a 80 w biuscie..mam sie powiesic? kurcze..kompleksy mi zyc nie daja....ale wiem ze to kwestia mojej pschiki. Nie mam faceta, bo nie chce aby mi wyponial kiedys moj biust..wole byc sama. Wieszca sie nie wieszam, cycki wypycham...mieszcze sie wtedy w rozmiarowke A..i zyje dalej..

Gość Krystyna z gazowni.
Po obwodzie, ktory podalas, wyglada na to ze wcale nie masz malenkich piersi, a takie w sam raz, bo 13 cm roznica wg tabel to rozmiar B A powiekszyc piersi mozna dzieki tabletkom anty, silikonom, masaz moze troszke pomoze, choc nie slyszalam zeby komus po nim urosly piersi