Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cytrynki

Male piersi

Polecane posty

Gość Cytrynki
Mala, obie mama problemy z piersiami , ale ja nie stawiam tego problemu na miejscu nr 1. Zawsze byly male, ale nie chce z tego powodu byc sama. I faceci,z ktorymi sie spotykalam , nie przeszkadzalo im to. teraz jestem z kims ktouczy mnie ciagle akcpetacji sibie. Chociaz wiem , ze jak urosly by troche to bardzo bysmy sie ucieszyli.

Gość mi sie wydaje
najlepsze jest to ze j.lo (ponoc najbardziej sexi baba) ma male piersi a ogolnie jest tlusciutka i wszyscy sraja ze jest taka cudowna!tzn to jest oczywiscie kwestia gustu bo ja wole kate moss ale to jest najlepszy dowod na to ze kazdemu sie cos innego podoba dlatego moze warto uwierzyc facetom skoro nam mowia ze male cycki sa tez fajne (moze w tej jednej kwesti nie klamia ;P )

Gość mmaala
obejrzalam wlasnie fotki Meg ryan..ona ma duzy biust..znaczy idealny..taki jaki bymmchciala miec

Gość Cytrynki
Krysia, ja teraz boíore tabletki anty, nie tylko po to , zeby mi piersi urosly , ale zeby wszystko sie unormowalo i takie tam.- Nadodatek mam chora tarczyce i przez to bardzo schudlam. Dopiro teraz wracam do normy.

Gość Krystyna z gazowni.
Meg Ryan ? Wg mnie piersi jak i cala reszta ma cudna Mala, czemu wieszac, mysle ze dla faceta ktory cie pokocha rozmiar twojego biustu nie bedzie mial znaczenia

Gość mi sie wydaje
mala-mozesz podac adres gdzie sa te cycki meg ryan bo tez bym sovbie zobaczyla co ona tam ma.....

Ja na wielkośc specjalnie nie narzekam. Małe bo małe, ale mogą byc. Ale ten kształt :O Co zrobić, zeby były takie okragłe??Bo mi pomyśłów brak:O Ćwiczenia na to pomogą??

Gość mi sie wydaje
kruszek-no wlasnie....ten cholerny ksztalt.....

Nie wiem jak to jest mozliwe, zeby tak mały biust był obwisły, ale mój taki właśnie jest :O (moim zdaniem, bo mój men tam nie narzeka:P) Ja bym chciała mieć cos podobnego jak Kate Moss, ale moze nie az tak okragłe.

Gość mi sie wydaje
sluchajcie-wg mnie dla takich jak my powstala firma intimissimi!jak tam wchodze to znikaja wszystkie moje kompleksy!produkuje malutkie staniczki tak przeslodkie ze nawet jak ktos nie ma nic to bedzie wygladal cudnie!koroneczki,cekinki,no po prostu cuda swiata....ceny maja wysokie ale warto...nie zawsze ale czesto zdarza sie kolekcja ktora zapiera dech w piersiach....

Gość liliowapanienka
Mam takie pytanie...może głupie ale chciałabym wiedzieć...Otóż ja prawie wogóle nie mam biustu, nawet staniki 75A są za małe. Piersi urosły minimalnie jakieś 4 lata temu i na tym koniec. Czy istnieje jeszcze szansa, że się powiększą?

Gość Krystyna z gazowni.
Tak, ta firma robi male staniczki, stroje kapielowe, kompleksow tak sie nie ma a bielizna cudna

Gość majaaaaaa
toi prawda kształt jest wazniejszy od wielkosci. moj facet twierdzi ze zarowno male jak i duze piersi moga byc piekne - alre tak samo małe jak i duze mogą byc ble.. a może dziewczyny na kształt piersi pomogą ćwiczenia?? no i cytrynko jakbys przytyla too i biust powiekszyłby Ci sie.. proste. smiac mi sie chce czasem jak otyłe dziewczyny nasmiewają się z małych biustów , bo głównie ich piersi to sterta tłuszczu a pod piersiami zwisający brzuch i wielkie zwały po bokach. Jak ktos jest szczupły to zazwyczaj nie ma duzych piersi bo nie ma na sobie tłuszczu. Sama wiem jak miałam taki okres kiedy przytyłam kilka kilogramów i piersi tak mi urosły że aż sie dfziwnie czułam i niektórzy snuli domysły czy nie powiekszuyłam :o co dziwne lepiej sie czuję z mniejszymi...

Gość Cytrynki
ja akurat juz tam nie kupuje, bo bardzo szybko mi sie 2 staniki od nich rozwalily. Ale jest duzo nowych firm, ktore nam dogodza np. w H&M maja bardzo duzy wybor i dobra jakosc. Ale kazdy ma swoje upodobania:)

Gość mi sie wydaje
pewnie ze jest szansa!mojej mamie urosly w wieku 35 lat i teraz ma cudowne i jedrne....

Gość Krystyna z gazowni.
A ile masz lat, mi biust urosl w wieku 19 lat a ostateczny rozmiar przybral w wieku ok 23-4 lat

Gość Cytrynki
ale sa przeciez szczuple dzwieczyny , ktore maja naturalne C;D???

Gość liliowapanienka
Mam 17 lat

Gość majaaaaaa
są napprawde rzadkościa..

Gość mi sie wydaje
bo ksztalt piersi i wielkosc to glownie genetyka

Gość Cytrynki
chba ja Pan Bog rozdawal geny na duze piersi, to musialam zaspac.....

Gość Krystyna z gazowni.
Pewnie ze sa, szczuple, chude nawet, a biust maja C-D, jednak to rzadkosc 17 lat ? To jeszcze biust na pewno urosnie

Gość mi sie wydaje
ktos musi miec male!i padlo na nas...

Gość Cytrynki
napewno ladna bielizna i dbanie o piersi poprawia nastroj, w kazdym razie moj:) Mal ejest piekne:)

Gość mi sie wydaje
moj nie rosnie od 6lat (a mam 22)ale z pewnoscia sie zmienil-w sensie ksztaltu....

Gość mi sie wydaje
zdecydowanie na lepsze!chociaz to jeszcze nie szczyt marzen!ale kiedys mialam wieksze tylko jak juz wspomnialam-po ostrym schudnieciu schudly i piersi....

Gość ciekawa tematem
a dajcie jakies fotki z netu małych biustów, to mozna wtedy porównać..