olafasola 0 Napisano Listopad 11, 2006 Wlasnie ogladam na allegro tusze ale nie wiem na ktory sie zdecydowac.Do tej pory uzywalam tylko tuszy z avonu ,ale postanowilam wydac kase na cos lepszego.moZE POLECIICE MI DOBRY PODKRECAJACU PLUS WYDLUZAJACY RZESY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olafasola 0 Napisano Listopad 12, 2006 up up prosze o rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olafasola 0 Napisano Listopad 12, 2006 odswiezam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata.k.19 0 Napisano Listopad 12, 2006 dla mnie najlepszy jest z loreal beczułka nie wiem jak sie fachowo nazywa jak go znajde na allegro to Ci wysle linka, ale nie wiem czy on cos podkręca, ja i tak uzuwam zalotki jest jeszcze fajny z max factor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frappuchino 0 Napisano Listopad 12, 2006 ja uzywam Sky High Curves Maybelline lub Panoramic Curl L\'Oreal i jestem zadowolona z obydwu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata.k.19 0 Napisano Listopad 12, 2006 http://www.allegro.pl/item140581023_loreal_intensifique_braz_tusze_oryginalne_okazja.html ten jest rewelacyjny przynajmniej dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata.k.19 0 Napisano Listopad 12, 2006 http://www.allegro.pl/item141036593_lash_lift_max_factor_czarny_od_waldelka.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olafasola 0 Napisano Listopad 12, 2006 dzieki Kobietki za rady:)ja zastanawiam sie jescze nad max factor 2000 calories Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka_pp Napisano Listopad 12, 2006 mam pytanie czy te tusze na allegro nie są podróbami?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka_pp Napisano Listopad 12, 2006 niedawno skusiłam się na Max factor 2000 i to była porażka zabuliłam za niego 40 zł nie wiem czy byłs tary czy jest tak fatalny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olafasola 0 Napisano Listopad 12, 2006 Ja sie tez troche obawiam ze kupie jakas podrobke,ale zawsze warto poczytac komentarze o danym sprzedajacym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka_pp Napisano Listopad 12, 2006 ja czytałam recenzje ma dobre,ja się właśnie obawiam ostatnio kupiłam tusz z loreala od osoby która rosprowadza kosmetyki i okazało się ,że to była podróbka no i na allegro też boję się naciąć bo niby dlaczego tusz który kosztuje ponad 40z ł to oni za 20 sprzedają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olafasola 0 Napisano Listopad 12, 2006 W sumie to jest troche dziwne.A wystawilas negatywa temu sprzedajacemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka_pp Napisano Listopad 12, 2006 nie bo ja to kupiłam od osoby która przyszła do mojej pracy i twierdziła,że ma autentyczne tusze z loreala za 20 zł kupiłam i malował tragicznei poszłam do sklepu i porównałamszczoteczki i bardzo się różniły jedynie opakowanie było identyczne,a co do allegro niektorzy sobie chwalą,więc może warto spóbować kupić.Jak myślisz?W sumie w sklepach też się człowiek nieraz nadzieje,bo na przykłąd tusz już sporo czasu leży i jest poprostu stary . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olafasola 0 Napisano Listopad 12, 2006 Ja wychodze z tego zalozenia .ze jesli ma wszystkie pozytywne komentarze to warto sie skusic.Mozna jeszcze ewentualnie napisac do kogos kto kupil ten tusz na tej aukcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pupkaaa 0 Napisano Listopad 12, 2006 najlepszy jaki miałam (i mam chyba już jego 7 buteleczkę) to wydłuża, podkręca i jesczze pogruba - lasz architect loreal, ale polecam też sky hight curly i panoramic curl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja uzywałam tysiaca tuszów Napisano Listopad 13, 2006 i nigdy nie widzialam zadnej róznicy. Wszystkie miały takie samo działanie- malowały :) i tyle. ale ostatnio kolezanka dala mi ostatki tuszu diora ultimeyes i powiem wam że to istna rewelacja! rzesy długie, lekkiem grube, pieknie pozrozdzielane. Po prostu rewelacja! polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AnotherIdentity Napisano Maj 25, 2013 Nie polecam 2000 calories, osypuje sie i zasycha po czasie.. to nie jest tusz godny polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolcia255 Napisano Czerwiec 6, 2013 Polecam Maybelline The Falsies Volum Express i Max Factor Masterpiece Max Black. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nutajasminu Napisano Październik 1, 2016 A ja polecam serum Oceanic plus tusz Eveline. Efekt sztucznych rzęs gwarantowany. Używam tegoduetu od 2 miesięcy i efekt jest powalający. Na moim blogu (post z 30 września 2016) zamieściłam zdjęcia przed i po, zapraszam do czytania i komentowania - 3 dekady blogspot kropka com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faberlicslask 0 Napisano Październik 1, 2016 Zapraszam do zapoznania się z ofertą Faberlic. Mamy 8 do 10 różnych maskar w regularnej sprzedaży. Każda pani na pewno znajdzie coś dla siebie. Ceny przystępne. Do tego mnóstwo innych kosmetyków, odzieży, akcesoriów... Wszystko w obszernym katalogu. Proszę zajrzeć: faberlicslask(kropka)blogspot.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach