Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djfhdsjkhjdskghjsncvmxczhnvfi

Jadore diorD

Polecane posty

Gość djfhdsjkhjdskghjsncvmxczhnvfi

Hej:* znacie jakieś podróbki tych że cuuudownych, jednak drogich perfum?

Gość tak ja mam podrobke
za 55 zl i pachnie IDENTYCZNIE tyle ze krocej..wczesniej zawsze mialam oryginalne wiec znam dobrze ten zapach i naprawde podrobka pachnie tak samo

Gość sylwiak99
ale podróbek jest wiele , o jaką chodzi?

Gość tak ja mam podrobke
moja podrobka nazywa sie po prostu dior J'adore i nawet butelka niczym nie rozni sie od oryginalu

Gość tak ja mam podrobke
tak tak tylko ze ja te 55 zl dalam za 100 ml a poza tym wygladaja i pachna identycznie jak oryginaly

Hrabio... rzuciłam okiem na ta stronkę... tam są po prostu perfumy FM... Czyli trzeba najpierw do Ciebie napisać jakiej podróbki szukam? :O

nie nie trzeba to jest sklep. U gory po prawej jest wyszukiwarka. No chyba , ze wolisz aucie na allegro - wtedy owszem - wystawiam aukcja na zyczenie

Hrabio... nie zrozumieliśmy się :D Ja właśnie na allegro zajrzałam ;) Ale już wszystko wiem, dzięki i pozdrawiam

Gość halo hrabio
jest mozliwosc zamowienia wiekszej pojemnosci niz 30 ml? ile to by kosztowalo? chodzi mi o L'Eau Kenzo

Panie Hrabio..ja niestety się rozczarowałam perfumami FM :( Kupiłam sobie \"TRUE STAR\" I \" ETERNITY MOMENT\"..niestety oba nie przypominały mi zapachu i mimo,że chciałam oszczędzić pieniądze to je wyrzuciłam w błoto.Perfumy te na mnie po prostu śmierdzą :( Nie wiem dlaczego tak się stało ale wiem,że niestety więcej nie kupię...

Perfumy trzeba sobie dobrac na sobie , na wlasnej skorze , niestety nawet powachanie jakiegos zapachu nie odda tego co poczujemy mając zapach na sobie . Reagujemy inaczej , kazdy z nas .

Niestety nie miałam możliwości powąchania perfum Fm bo oryginały miałam i w drogerii oczywiście można się popsikać a jak to zrobić na allegro lub w sklepie internetowym??? Nie znam niestety nikogo,kto miałby próbki FM a szkoda,bo może inne zapachy są ładniejsze i na mnie ładnie by pachniały???

Gość systar
te perfumy diora juz dawno sa niemodne, stare jak swiat sa przecietne nie ma jak poison diora

Gość gość
Identyczny zapach na www.goia.pl Trwały, intensywny, od oryginału różni się tylko flakonikiem. Polecam serdecznie