Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiecień 2007

Zdjęcia ślubne w plenerze

Polecane posty

Gość Kwiecień 2007

Witam, czy ktoś może mi polecić jakieś fajne miejsce na zdjęcia ślubne pod dachem (typowe studio mnie nie interesuje). Slub będzie w kwietniu, więc na ładną pogode trudno liczyć. Mam na mysli jakiś dwoerk w okolicy warszawy.

Gość Aga B.
Pałacyk w Jablonnie - 100 pln/h sobie życzą. Pałacyk w Nieborowie - nie wiem ile to tam kosztuje, ale jest nie najlepiej, bo nie można nigdzie siadać...

Gość Ewcia07
Byłam świadkową przyjaciółki która dwa lata temu miała robione zdjęcia w Jabłonnej. Ślub był w maju. Najpierw fotograf robił zdjęcia w parku a gdy zaczęło padać przenieśliśmy się do pałacu. Widziałam zdjęcia te z pałacu i wcale mi się nie podobały. Wszędzie ściany, wielkie okna nic ciekawego. Gdybym miała wybierać to jednak studio jest o wiele ciekawsze. Wiem że jest jakiś fotograf który w podwarszawskiej hali urządził studio plenerowe. Widziałam robione przez niego tam cudowne zdjęcia. Wiem tylko że pracuje chyba jako fotograf planu filmowego dla Polsatu i robi tam zdjęcia do reklamy. Jak będę znała do niego namiary to napiszę. Odradzam Jabłonnę. Przeglądając strony fotografów widziałam tego typu zdjęcia. Zdjęcia kiczowate a fotografowie kreują się na artystów robiących zdjęcia w pałacowych pomieszczeniach.

Gość Aga B.
Nie zgadzam się z przedmówczynią, w Jabłonnej moga wyjśc bardzo ładne zdjęcia; Wszytsko, jak zazwyczaj, zależy od fotografa. Widocznie jakieś kiczowate fotki widziałaś.