Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh decyzje

Trudna decyzja dzis podjeta

Polecane posty

Gość eh decyzje

dzis oznajmilam przez smsa facetowi z ktorym sie spotykam, ze juz nigdy sie nie spotkamy. wszystko bylo okej, tylko on jest 4 lata mlodszy ode mnie. eh dzis weszlam poogladac jego konto na fotce i popatrzylam sobie na mlodki ktore do niego wypisuja i zrozumialam ze taka dziewczyne powinien miec. spotykalismy sie od 3 tygodni, na szczescie nie doszlo do konsumpcji znajomosci ;) bo byloby ciezej i pewnie oskarzalby mnie ze chcialam go tylko wykorzystac. smutno mi mimo wszystko ale wierze ze podjelam sluszna decyzje. musialam sie wyzalic na forum :)

Gość eh decyzje
dlaczego tak sadzisz?

Gość eh decyzje
nie czytalam zadnego toiku jeszcze na forum zadna prowokacja tylko chec wyzalenia sie

Gość rejgelkr
to przeczytaj sobie ten co ci wkleiłem i zauwazysz zupełnie "przypadkowe" podobnienstwo .. Temet ten sam, tyle ze raz piszesz z perspektywy "jego" a raz "jej" eh, po co ja ci to tłumacze, sam dobrze wiesz co zrobiłes/as

Gość eh decyzje
juz nalazalm ale to nie ja ja mam 24 lata on 20 :) zreszta jakos nie bawia mnie udawane tematy pozdrawiam

Ja uwazam ze wiek nigdy nie bedzie sie liczył,ale widocznie jezeli podjeąłs taką decyzje to słabo cie ciagnie do niego...

Ja uwazam ze wiek nigdy nie bedzie sie liczył,ale widocznie jezeli podjeąłs taką decyzje to słabo cie ciagnie do niego...Jesli miedzy wami naprawde cos zaczeło sie dziać to nie patrz na wiek tylko na milosc ktora mozesz stracic....

Gość eh decyzje
ciagie mnie ale mysle ze tak bedzie lepiej dla mnie i dla niego gdybym miala stuprocentowa pewnosc nie pisalabym na forum

Gość Gizula
A ja uważam , że zachowałaś się niechonorowo zrywać z kimś znajomość przez sms, no wiec faktycznie dobrze że konsumpcji nie było:)Pamietaj, że facet zawsze powinien być starszy!!

Gość eh decyzje
wiem ze sms nie jest dobrym rozwiazaniem ale na zywo nie mialabym chyba tyle odwagi

Gość eh decyzje
wiem ze wczesniej czy pozniej bedzie szukal mlodszej wiem tez ze ja dla niego bylabym kims przejsciowym on ma 20 lat, zdobywa dosiwdczenie i bawi sie tu nie chodzi o wyglad

Gość najprościej
jest wysłać smsa i mieć spokój. Żałosne poplątane z żenującym... :O

Gość Gizula
To ciekawe i wiedząc to byłaś z nim??cy Ty na pewno masz 24 lata?? Bo ja gdybym to wiedziała nie dałabym gościowi satysfakcji, i kolejnego doświadczenia

Gość eh decyzje
spotykalismy sie tylko! smsem najprosciej ale i tak ciezko

Gość odswiezam