Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

betti68

a ja chcęmieszkać na wsi!!!!

Polecane posty

Mieszkam w W-wie, bo tak mnie los rzucił, bo tu znalazłam pracę. Ale jestem już strasznie zmęczona. Potrzebuję spokoju. Szukam domu na wsi pod W-wą. Chcę mieć swoje cztery kąty, pomdory z własnego ogródka. sąsiadkę na kawkę, chcę uipec ciasto na niedzielę, itd. Mieszkam w wynajętej kawalerce od kilku lat i się DUSZĘ. Pomuszcie mi coś rozsądnego znaleźć!! Ja tu umieram.

Gość pomóżcie...
:O:O:O

Gość Nnana
Nie pomogę Ci nic znaleźć, bo mieszkam bardzo daleko, ale napisze jedno: popieram Twój pomysł i życże powodzenia w dążeniu do celu. Mieszkam na wsi i jest super, cisza, spokój

Gość No ja wies
lubie tylko latem... 👄

i co dziewczyny?? Napisałam tu dlatego, bo myślałam, że mi pomożecie. Na pewno lepiej wiecie kto sprzedaje dom w Waszej okolicy. Pisze oczywiście do tych, które mieszkają niedaleko W-wy.

Gość taka sobie jednaaaaa
ja znalazlam fajna dzialke w miescie...taka na uboczy,spokoj itp a jednoczesnie jest bardzo dobre polaczenie z komunikacja miejska...az nie moge sie doczekac kiedy tam dom stanie:)

ja nie chcę budować. Szukam domu, do którego można się wprowadzić, i ewentualnie jakiś remoncik. Nie stać mnie na wynajęcie mieszkania i jednocześnie na raty na dom.