Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z dysfunkcyjnej rodziny

Też nei chcecie być tacy jak wasi rodzice??

Polecane posty

i dlaczego w waszym przypadku:(

dlaczego? bo ja mam ten"problem"tzn nie wiem czy to taki problem ale zal mi ich:( ojciec czesto pije,matka czersto na niego krzyczy,chyba wcześnie tzn za wczesnie zostali rodzicami bo nigdy się nami nie potrafili zając,lekarze,opieka itd:/ odkąd pamietam zawsze tak myślalam a im dalej tym wieksze mam wrazenie ze po prostu do siebie nie pasują:(

Gość ja też z dysfunkcyjnej rodziny
jakbym o sobie czytała dlatego 8lat chodziłam z mężem i dopiero zdecydowałam się na ślub dlatego jak zaczynam mówić jak moja mama - gryzę się w język dlatego jak widzę u mojego męża jakiekolwiek zachowania prypominajace mi ojca - od razu mu to mówię dlatego, że rodzice za bardzo mnie nie dbali (dodatkowe zajęcia po szkole, wyganianie do dentysty, ogólne zainteresowanie co robię po lekcjach...) - czuję się gorsza od koleżanek zamierzam dać swojemu dziecko tyle zainteresowania ile będę mogła żeby czuło się kochane

Gość ja też z dysfunkcyjnej rodziny
*o mnie nie dbali

Gość moi rodzice byli dla mnie
autorytetami. Wyksztalceni, nigdy sie nie klócili, zyczliwi swiatu,z poczuciem humoru. Niestety, juz ich nie ma

Gość kukuk
ja mam 23 lata ostatni rok studioów,moja matka mnie bije, czasami bez powodu i psychicznie mi dodatkowo dowala..czekam jeszcze rok jak sie wyprowadze z domu..nigdy nie chce byc taka jak ona...:(...