Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetuchacha

chce sobie kupić kozaki ale nie KOWBOJKI

Polecane posty

Gość Anetuchacha

wszedzie szukam kozaków...i nie moge znalezc zadnych fajnych.Wszedzie sa tylko te kowbojki...a mi sie one strasznie nie podobaja.Chciałabym kupic sobie jakies kozaki na płaskiej podeszwie(albo na małym obcasie) z zaoraglonymi czubkami...echch jednak jest ich bardzo mały wybór...a większosc jest z zamszu.Miała moze któras z was zamszowe buty na zime?Boje sie ze bedzie mi w nich zimno, ze beda przemakac...i ze szybko sie zniszcza

Gość zamsz
na zimę odpada,wiem co mowię bo przepłacilam takie buty zimą zapaleniem pęcherza.Ciągle przemoczone nogi i problem jak szybko wysuszyć buty i zlikwidować plamy po soli.Ja też mam problem ze znalezieniem kozaków,bo są albo kowbojki albo szpile albo noski w ostry czubek.A ja chce takie zwyczajne,wygodne...wysokie pod kolana,z szerszym czubkiem i płaskie albo niezawysoki obcas.

Gość Anetuchacha
no to widze ze szukasz podobnych kozaków do mnie...Ja w tym celu wybiore sie chyba do wiekszego miasta(Wrocka) bo u mnie to nic nie ma...nie wiem kto wymyslił szpilki na zime...przeciez jak bedzie śnieg, lód to nie da sie chodzic

Gość zamsz
są takie dziewczyny ....a pożniej slyszę (mam brata)jak faceci śmieją się z ich akrobacji na śniegu,albo komentują ich zgarbine sylwetki i truchcikowy chód.Ja stawiam na wygodę .

Gdzie wy widzicie te kowbojki??? Ja zeszłam pół miasta i nie znalazłam nigdzie (bo właśnie uparłam się na kowbojki) . No może z wyjątkiem Deichmana, ale tam są tylko z plastiku. Dla mnie buty to tylko buty ze skóry.

Gość miskaaa
w ryłko, w ccc widziałąm kowbojki...ale ogólnie sama szukam podobnych do autorki

Gość we wrocku niestety nic
interesujacego nie ma-sama musialam kupic w tym roku buty na allegro, na szczescie okazaly sie dobre a co do zamszu to oczywiscie ze nadaje sie na zime, pod warunkiem ze but ma odpowiednia podeszwe i impregnujesz go mialam kilka par butow zimowych z zamszu i bardzo dobrze sie spisywaly, w tym roku tez kupilam zamszowe (bardzo lubie zamsz)

Gość aleksandera
Proponuję poszukać tam, gdzie się takich butów nie spodziewacie :) Widziałam buty, których szukacie (a sama takie noszę :)) na bazarkach, mniej znanych sklepach.

Gość miskaaa
---> do we wrocku niestety nic Myslisz ze nie bedzie problemu z pozbyciem sie plam po soli?W jaki sposób zabezpieczasz but przed przemoknieciem...ja mam zamszowe buty ale na wiosne(i raz w nich wyszłam na deszcz to całe mi przemokły-chociasz czesto pryskałam je....hmm...takim specjalnym sprejem do zamszu...ojj polecila mi go pani w sklepie deischman

Gość miskaaa
nie pamietam dokładnie nazwy tego spreju

Gość miskaaa
u mnie na bazarze tez panuja kowbojki...chociasz widziałam z 1, 2 pary normalnych butów-ale niestety równiez z zamszu...A ja bym chciała zeby te buty posłuzyły mi chociaz przez 2 sezony

Gość miskaaa
a te buty z allegro jak wygladaja?mozesz linka podac...ja szukałam na allegro butyów ale widziałam same szpilki albo własnie kowbojki

jak masz odpowiednia podeszwe(zadne szpileczki i obcasiki, mowie raczej o sportowych butach) to raczej ci sie zacieki z soli nie zrobia, ale jesli akurat tak to przecierasz kilka razy mocno wilgotna szmatka i dokladnie suszysz(daleko od kaloryfera!) pozniej nakladasz na to specjalna paste do zamszu a impregnujesz jakimkolwiek impregnatem do skory w sprayu-kupisz w kazdym obuwniczym

Gość kozaki26
hej ja kupilam sobie takie jak w linku jakas stowe taniej niz tu.wiec mysle ze w cenie jak wiekszosc skorzanych kozakow. tez dlugo szukalam butow dla siebie. do wygodniejszego chodzenia mam jeszcze jedne bardziej sportowe,plaskie.ale tez wam przyznam ze musialam sie niezle nachodzic. jestem z poznania a tu jest jedno takie centrum gdzie maja spoooro butow i naprawde mozna cos wybrac ale zeby przewazaly kowbojki to tez bym nie powiedziala. pozdrawiam:) http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=141192464

Gość kozaki26
i tez nie jestem za zamszem.mialam jedne ale po przechodzeniu w nich jesieni i wiosny wyzucilam je do smieci

calkiem fajne ale ja bym sie w takich zabila zima, poza tym sa chyba nieocieplane :O

zajrzyj do colloseum :) tam sa ladne, niebanalne buciki :) ja mam dwie pary z zeszlego roku z zamszu, na zime- jedne turkusowe prawie plaskie, a drugie krociutkie, rozowe kowbojki- nie przemakaly, no chyba ze z impetem weszlam w kaluze :)