Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damian29

Czy to miłość?

Polecane posty

Gość Damian29

Mam 29 lat.4miesiące temu poznałem wspaniałą dziewczynę,mądrą,ładną,wrażliwą...Mój ideał. Jednak jest pewnien problem:ona ma 18 lat. Nie wiem,czy ryzykować związek z nią,boję się ale chyba się zakochałem i nic na to nie poradzę. Co mam zrobić?

Gość macho28
wydupczyc i porzucic :p

Gość Damian29
no i pierwsza odpowiedz dokladnie taka jak sie spodziewalem. Wydaje mi sie ze ona tez cos czuje ale nie wiem czy ryzykowac

Gość cxer
troche za młoda ..Ja bym nie zakceptował..Maksymalna roznica wieku to 4 lata...Rozne sa jednak gusta..

Gość zostańmy przyjaciółmi
ryzykuj. jestem w "gorszej" sytuacji, bo kocham faceta starszego o 17 lat:( dlatego radzę Ci walczyć o swoje sczeście. prosze, nie zmarnuj miłości..

Gość Zaryzykuj
gdybym miała taką możliwość zaryzykowałabym !!

Gość j.a.l.
w tym wieku dziewczyny nie wiedzą czego chcą,dopiero za ok3lata ...musza poznac trochę życia bo bedzie cięzko:/

Gość omega28
ja poznałam swojego męża w wieku 18 lat, on miał 31, pobraliśmy sie po 5 latach, byłam szcześliwa zakochana i miałam wszystko - miłość, tak myślałam, ale życie trwa i moze to taki wiek że zaczyna mi przeszkadzać ta różnica wieku, ja jeszcze w pełni aktywna i chcąca sie bawić, a on domator po 40, dobrze że jest wyrozumiały i mnie kocha, ja jego też choć przyznam że zaczyna sie psuć pomyśl o tym co bedzie za 10,15 lat i jesli cie to nie przeraża to walcz, choć ja przestrzegam

Gość mam niebieskie oczy
ja mialam 16 lat kiedy '" zwiazalam" sie z 25 letnim facetem i jestesmy ze soba do tej pory---5 lat i zaczyna mi czegos brakowac,wolalabym teraz takiego faceta ktory by mnie rozsmieszal,szalał ze mna, takiego jak milam 5 ,4,3 lata temu , anie faceta ktory chce slub rodzine dzieci ..... coraz czesciej rozgladam sie za innymi.....a nawet poznaje innych i zaczynam coraz czesciej myslec ze to facet nie dla mnie ,ze za wczesnie na zakladanie rodziny..:(