Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłosiowa

chciałabym wziasc kredyt na wybudowanie domu

Polecane posty

Gość przyszłosiowa

tak z 300 tys !! Ile bedzie mnie to kosztowac miesiecznie i ile musze zarabiac zeby dstac taki kredyt???

Gość przyszłosiowa
??

Gość przyszłosiowa
300 tys !! Pisałam wczesniej już !

Gość sikam do zlewu...
zabezpieczenie jakie ?

Gość przyszłosiowa
2 wypłaty na reke 2 tys !!

Gość przyszłosiowa
wszedzie sa podszywacze !!!

Gość sikam do zlewu...
MAO Tse Tung

Gość WZIĄĆ A NIE WZIĄŚĆ

Gość wejź kredyta na edókacje

Gość przyszłosiowa
hahah sami tu mistrzowie ortografii siedzą ?? pytam się i proszę o odpowiedź z góry dziękuję :)

Gość pf
odradzam budowanie sie! ile to sie człowiek nerwów naje gdybym wiedziała że będę przechodzić to co przechodze wybrałabym bloki! i zasada "pierwszy dom budujesz dla wroga..." jest jak najbardziej prawdziwa! :o

Gość przyszłosiowa
czemu ?? możesz napisać dlaczego żałujesz??

zeby wziac kredyt 300 tysiecy musisz zarabiac brutto okolo 4000 jesli chcesz brac go tylko na siebie , ale wez pod uwage ze dodatkowo 100 tysiecy potrzebujesz na same wykonczenie go :O

Gość pf
Jeśli masz w rodzinie kogoś kto zna się na budowaniu lub nie będzie Ci szkoda odżałować troche kasy na kierownika z FACHOWĄ wiedzą to nawet sie nie zastanawiaj! I nie chodzi mi o fachowców starej daty którzy o budowaniu wiedzą tyle że kiedyś w fundament wrzucało sie kamienie i dom stał (tacy są najgorsi!) Mój facet na taka osobie się nie zgodził bo szkoda kasy i na etapie stanu surowego otwartego mamy już pełno błędów! :( Ekipa robi jak chce (nie trzyma sie planu) i w ogóle to aż brak mi słów :( Ktoś by pewnie zapytał co na to kierownik? Ano nic przecież tak sie zawsze robiło Gdybym zaczynała od nowa z tą wiedzą którą mam teraz zaczełabym od zmiany projektanta! (taki z niego fachowiec a nie zaprojektował wentylacji z kibla i pralni na dole! )

Gość pf
fajny podszyw :D swoją droga dzięki za podpowiedź, prawie bym zapomniała że moja ekipa to straszne chlejusy

Gość pf
jak dla mnie troche duży, a i dach tani nie będzie.. jeśli będziesz mieszkała z dala od miasta a będziecie mieli 2 samochody rozważ garaż 2 stanowiskowy (my już żałujemy) jeśli Twój teść nie wyskakuje z tekstami podobnymi do tego któy podałam wyżej to tylko sie cieszyć; mój ojciec pomagał zakładać kanalize i jak to zobaczyłam to prawie się popłakałam :o niektórzy tylko twierdzą że sie na czymś znają.. :o

Gość przyszłosiowa
ano duży, ale jak bedziemy mieszkac z tesciami to lepiej troszke wiekszy wybudowac :) a Ty jaki masz projekt?? Mozesz pokazać ??

Gość pf
jak z teściami to co innego :) nasz domek nie jest tak skomplikowany ani nie jest szczytem moich marzeń ale chodziło o koszty; projekt był indywidualny, ale oparty w większości na bardzo popularnym projekcie archetonu (koliba) do którego niestety nie można wkleić linka bezpośrednio jak chcesz zobaczyć wejdź na strone http://www.archeton.pl/ i wyszukaj projekt Koliba (z tym że wejście do domu zostało zrobione podobnie jak na projekcie Mrówka - też archetonu)

Gość przyszłosiowa
też ładny :)