Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ronja córka zbójnika

Będzie ktoś jutro w komisji wyborczej?

Polecane posty

Ja jutro wstaje o 4. 00rano i jadę po karty do głosowania. Jestem przewodniczacą. Trochę się boję czy sobie poradzę, ale mam nadzieję, że tak. Zaraz idę spać, bo rano trzeba wstać...:-))))

Gość The Ring
ja jestem wice, wstaje o czwartej..

Kurczę, a ja jako przewodnicząca mam tyle na głowie, członkiem :-)byłam juz dwa razy i chyba tak lepiej...:-))). Chociaż przynajmniej teraz trochę więcej zarobię.Protokoły mnie przerażają. Ustawy rózne juz kilka razy przestudiowałam. nie zasnę chyba...Ciekawe o której skończy się liczenie głosów...?

Gość kroton
Karty były dziś do odebrania, przeliczenia i zaprotokołowania...wiem to nawet ja - zwykły członek komisji a ty jak to załatwiasz dziwnie?

Nie. Wszystkie karty juz przez nas policzone itd. Czekają do rana w Urzędzie Miasta. Kazda komisja zgłasza się po odbiór o 4.30 i zawozi je wtedy do budynku, w którym odbędzie się głosowanie. Wtedy przystawiamy stepelki i ew. jeszcze raz przeliczamy.

Nasz lokal wyborczy jest w szkole, tam zbyt wiele osób ma klucze, zeby móc spokojnie na noc zostawic karty do głosowania. Urząd Miejski ma lepsze zabezpieczenia. Chyba o to tu chodzi. Nie wiem.

Gość Inglott
Ja zajmuje się stroną komputerową wyborów i trzymam kciuki, zeby jutro nie nawalił sprzęt. Karty do głosowania dostarczono nam dziś rano, a komisja także ma siedzibę w szkole. Powowodzenia jutro!

A u nas plagą są kandydaci wczesniej karani sądownie. Ja nie wiem co ci ludzie sobie myslą , podpisują oświadczenia o niekaralności i idą na całego . Trzeba zrobić z nimi porządek ...

Ja niestetey nie tym razem :( Nie wylosowali mnie 😭 Terminator---> A skad wiesz, ze karani, skoro podpisali ze niekarani? Chwala sie? :D