Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kammilaaaa

Mozliwe jest rozkochanie faceta w 2 tyg.?

Polecane posty

Gość Kammilaaaa

Kolezanka powiedziała ze w przyszłe wakacje planuje usidlic na wczasach najwiekszego lovelasa rozkochac.Czy to mozliwe w 2 tyg?

\"Lovelasa\" nie chciałoby mi się \"rozkochiwać, a to dlatego, że nie widziałabym w nim niczego tajemniczego :D

Gość titinka
nie wiem , ale ja znalam kilka godzin faceta (potem wyjechał na 2,5 m-cy za granice)... po powrocie zadzwionił, bo nie mógł zapomnieć tamtej chwili - od tego momentu minął ponad rok - we are together:))))

Gość Kammilaaaa
W zeszłym roku na wczasach we Włoszech kolezanka rozkochała faceta który nigdy zadnej dziewczyny nie kochał na turnusie 2 tygodniowym zakochał sie na zabój Włoch.Sa po ślubie

Gość katee23
tojest bardzo mozliwe...wystarczy czasem tylko chwila... Ja rozkochalam w sobie pewnego chlopca na wakacjach...mielismy wtedy po 14 lat i bylismy z innych miast,po wakacjach rozstalismy sie,nie bylo zandego kontaktu. Fart chcial ze w wieku 21 lat spotkalismy sie w jednym z miast i ...jestesmy razem juz ponad 2 lata :)

Gość do zakochania jeden krok
oj mozna sie zakochac od wejrzenia.wiem co mowie. niestety doswiadczylam tego i ponioslam kleske, bo facet rodzine mial :(

Gość katee23
heh sek w tym aby zakochac sie od pierwszego wejrzenia obustronnie:) jakie to piekne ,magia...szkoda ze ta magia czasem sie konczy przez sytuacje zyciowe :(

Gość SzczęściaraNaZawsze
Oczywiście że jest możliwe...mojego męża rozkochałam w tydzień po dwóch chiał się żenić....i dopiął swego...na szczęście :D

Tylko was blagam jak go rozkochacie to nierzucajcie go p 2 dniach alboe nie zrywajcie kontaktu po tygodniu. Nie wszyscy faceci to swinie i wbrew temu co czasami prezentuja tez maja uczucia. Ostatnio jedna przedstawcielka Plci Pieknej tak mnie zalatwila ze od 2 tygodni jestem jak nieprzytomny i nic nie jem. A ona tak po prostu zerwala kontakty (zeby jeszcze powod miala).