Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masii

Długie cykle miesiączkowe

Polecane posty

Gość anik...
Taki sluz z grudkami moze swiadczyc o grzybicy albo jakiejs infekcji. Wtedy gin przepisuje specjalne globulki i jest po sprawie. Nie przejmuj sie tak, to nic powaznego. A w ciązy to ty napewno nie jestes, głowa do góry:)

zobaczymy .. przecież już dwa testy nie mogą mnie zawieźć, a wiatropylna raczej nie jestem.. jutro do gina, wszystko się wyjaśni. dziękuję za wsparcie Ania :*

Gość anik...
Nie ma za co. Trzymaj sie i nie stresuj. Rozumiem swietnie twoj strach bo pomimo ze tak samo jak ty sie zabezpieczam to tez sie kiedys bardzo bałam, ale w takim przypadku naprawde nie ma mowy o ciązy.

Gość tagusia1986
Dziewczyny pomóżcie!! Brałam tabsy anty przez 9miesiecy.I owszem był regularny-ale tylko w czasie brania. Jak odstawiłam tabsy, dokładnie w kwietniu tego roku, pierwszy normalny okres dostalam po koniec maja< nie licze tego krwawienia z odstawienia> i mialam cykl 27dniowy. Potem cykl: 30, 31, 34 i.... teraz czekam na okres,mam juz 37 dzien cyklu i nie ma ;(((( dodam,że brałam w tym miesiącu silne leki, bo pare razy ketanol i leki na miesnie przykregoslupowe, bo zawiało mi głowe:| nie współżyłam w tym miesiacu< tzn po ostatnim okresie> Ostatni raz współżylam przed ostatnim okresem, w prezerwatywie i moj chlopak nie skonczyl we mnie, wiec ciaza raczej wykluczona. ale jak wiekszosc kobiet, schizuje:(((

Gość k22
hej ja mam 16 lat. moje cykle są długie, mniej wiecej co 35, 38, 42, 46 dni. Pierwsza miesiączkę dostałam w wieku 12 lat. W wieku 13 lat miałam komplikacje, moje okresy byl strasznie długie, krwawienia trwały ze 2 tyg. i byłam z tym u lekarza, brałam jakieś leki hormonalne. Dziś jest 51 dzień cyklu i zastanawiam się czemu go jeszcze nie ma?? Piersi mnie strasznie bolą, podbrzusze troche pobolewa, strasznie chce mi się płakać i jestem rozdrażniona, czyli mam typowe objawy PMSu. Kurde, niech on się w końcu zacznie. ;(

Gość edyta1234
Bardzo proszę o pomocne słowo! mam 22 lata i moje cykle miesiaczkowe były zawsze niereguralne... ostatnio pół roku za zaleceniem ginekologa brałam tabletki antykoncepcyje na uregulowanie miesiączek... wszysktko wskazywało na to ze będzie ok.. miesiączki pojawiały się we własciwym czasie. Kiedy przestałam brać triqural wszystko zaczeło się od początu.. druga miesiączka po leczeniu wystąpiła po ponad 50 dniach! czy jest zagrożenie ze mogę być bezpłodna? Dodam że nie współżyłam jeszcze. Proszę o radę..

Gość blankip
hej. może mi coś podpowiecie, bo już naprawdenie wiem co mam myśleć. mam 23 lata i przez ostatnie pare lat okresu dostawałam dość reguralnie, wahał sie najwyżej o 1-2 dni a teraz naie wiem co sie dzieje ostatni normalny okres miałam w kwietniu, dostałam go 2 kwietnia , w maju był dopiero 10, dziś jest 13 czerwiec i jeszcze nie dostałam okresu. Bardzo sie martwie. na 100% nie jestem w ciąży.

Gość Pocieszam
Temat już b stary ale chce pocieszyc wszystkie kobietki z długimi i nieregularnymi cyklami iż nie ma żadnych problemów z zajściem w ciąże w związku z tym. Jestem tego czystym przykładem moje cykle zawsze wahały między 35 a 40 dni rok temu urodziłam zdrową córeczkę i nie miałam problemów z zajściem w ciążę można powiedzieć, że udało się za pierwszym razem. Organizm każdej kobiety jest inny i jeżeli nie dzieje się nic niepokoącego ginekologa to długie nieregularne cykle są w genach. Pozdrawiam!