Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusta kartka

zdecydowałam się czekać na takiego jakiego pragnę

Polecane posty

Gość pusta kartka

Facet, który okazuje uczucia, jest miły, czuły, ale też potrafi wprawić mnie w ekscytację. Jest spokojny, ma uregulowana sytuację finansową, ma dla mnie czas, prawie zawsze. Interesuje się kulturą, jest wrażliwy w związkuz tym. Tak, pownien atrakcyjnie wyglądać i nie przekraczac 40-tki, bo przecież jakoś musimy do siebie pasowac :).Wiem, że gdzieś jest i czeka na odpowiedni czas, w końcu sie pojawi, bo jestem juz taka zmęczona.

Gość mala g.
z czekania przymarzlam....

Gość cześć misiu
:D

Gość cześć misiu
przeważnie mówię Dobranoc...............

Gość cześć misiu
😭 dziś nawet pewne perspektywy na misiaczenie poszły się "misiaczyć"

tak tylko pytam...zeby wiedzieć jak Cię podtrzymać na duchu...czy psioczyć na laski czy na facetów;)

Gość cześć misiu
niedźwiadek...... chyba idę do jaskini, powyć przed zimą.....

Gość cześć misiu
hmmm.....nie mam podstaw do psioczenia najchętniej bym się pomisiaczył w ciszy ale dzięki za dobre chęci:p

a chodzicie do galerii sztuki i filharmonii czy teatru? czy tylko na k00lt00rne disco polo?

cześć misiu >>>>>> mniam;) takiego dzwiedzia to bym moze i chciala...ech...ale ja czekam, tak jak Autorka topiku ;)

Gość Dobranoc......
tak "starym'zwyczajem:D 😘

my miś do filharmoii i teatru to od lat:D...ale teraz idziemy spać a co?ze się jeszcze spytamKirus? a co???

Gość pusta kartka
rzeczywiście facetów dokoła pełno, ale zawsze coś nie gra, a to sobie nie radzi finansowo, a to pracka najważniejsza, nieudacznik albo pracoholik, a wiem, że są tez tacy, co nie mają spięcia na ten temat i czas na inne rzeczy. Tylko to czekanie...

Gość a teraz...
A ile już czekasz?

Gość pusta kartka
właśnie zaczełam ;) dotąd ulegałam emocjom i nie zwracałam uwagi na to, że coś nie gra, no i w końcu musiało się rozlecieć, rozbić o te jak się okazywało ważne sprawy

Twoj post nie ma sensu.. Bo nigdy nie odkryjesz jaki facet jest zanim go nie poznasz blizej (kiedy juz bedziecie razem, mina miesiace, lata..) bo facet moze wydac sie z pozoru idealem, a pozniej tylko zimnym draniem.. I powiem Ci ze jezeli kobieta mysli ze \"ten\" facet jest jej ideałem - zycie pokazuje ze jest inaczej... Pozdrawiam

Gość pusta kartka
W poście zawarłam ligiczną myśl, więc jak może nie mieć sensu, chcesz powiedzieć makaron, że moje czekanie nie ma. Pewnie twoje doświadczenie spowodowało, że nie wierzysz, że może być dobrze, że ludzie mogą się dobrać i być szczęsliwi. Moje też nie są najlepsze, ale wiem, że nie można uogólniać i jednak czasem się udaje. Nie jestem optymistką z natury, raczej mam naturę depresyjną, ale jednak za każdym razem wstaję zabieram się za kolejne działanie, bo wiem, że to tylko żal przesłania prawdziwy świat, gdzie nie zawsze są tylko porażki. W końcu ludzie robią tez coś pozytywnego, budują.

Gość pusta kartka
sexowanie się bez fascynacji jest dopiero smętne