Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuda ciezarowka

Pytanie do bardzo szczuplych dziewczyn w ciazy..

Polecane posty

Gość chuda ciezarowka

Jestem w 14 tc.. Jestem dosc szczupla osoba.. w szczegolnosci jesli chodzi o brzuch to raczej grama tluszczu sie tam nie dopatrzy.. i wlasnie o brzuch chodzi.. Kiedy leze na plecach widac mi bardzo wyraznie kosci biodrowe.. ostatnio w dole brzucha zaobserwowalam taka kulke o srednicy ok 8-9 cm.. raz jest widoczna raz nie.. dzis ta kullka byla bardzo widoczna- nieregularnych ksztaltow.. ja nie wiem czy sie myle.. ale moze to byl dzidzius?? myslalam ze kolejna mozliwoscia jest zbieranie sie jakis gazow.. sama juz nie wiem.. jeszcze nigdy nie widzialam kobiety w ciazy ktora mialaby tak malo tkanki tluszczowej w ciazy na brzuchu( pupe mam juz wieksza.. no i uda wiec anorektyczka nie jestem).. w kazdym razie bardzo mnie ciekawi czy inne dziewczyny- bardzo szczuple zaobserwowaly taka kulke... bo u dziewczyn wiekszych chyba nie ma szans by to zobaczyc

Gość chuda ciezarowka
moze wlasnie w ten sposob rosnie brzuszek w ciazy? od takiej kulki sie zaczyna?:) bo ja bylam przekonana widzac troszke wieksze kobiety ze brzuch rosnie caly na raz.. a nie najpierw kulka na dole

tez jestem chuda. mysle ze to macica- ja tez mialam taka kulke- teraz dostaje juz prawdziwego brzucha i to dosc sporego. reszta na razie tak samo chuda jak byla na pewno nie dzidzius bo dzidzius jest jak w baloniku napelnionym wodą. pozdrawiam huderlaki w ciąży:)

Gość chuda ciezarowka
dzieki za odpowiedz:) ale ciekawi mnie dlaczego ta macice raz widac raz nie.. raz ma ksztalt kulki a raz taka jakas znieksztalcona - kulka z wybrzuszeniem sporym.. a raz nie widac jej w ogole.. moze to cos zlego sie dzieje??

moze sie poprostu napina wiesz ja biore od jakiegos czasu nospe