Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allevaron

do doświadczonych kobiet

Polecane posty

Gość allevaron

moja kobieta zaspokajała sie gdy była jeszcze dziewicą poprzez zaciskanie ud. jesteśmy ze sobą już dłuższy czas i nie moge jej doprowadzić do orgazmu. I teraz mam pytanie do kobiet dla których taka forma zaspokajania sie samej nie była obca, a które dochodza normalnie do orgazmu z partnerem? w jakiej pozycji jest wam najlepiej? być moze podczas konkretnej pozycji same dodatkowo stymulujecie zaciski i jest wam łatwiej osiągnać orgazm. Prosciej mówiąc czy istnieje korelacja pomiędzy formą masturbacji a późniejszym wyborem pozycji która doprowadzi łatwiej kobiete do orgazmu? dziękuje

Gość bzium bzium
a gdyby tak na lyzeczke...wtedy ona moze zacisnac uda...

Gość Walercia
czystaam gdzieś na necie że właśnie jak osoby się masturbują nie zależnie czy to kobieta czy mężczyzna potem w przyszłości mają problemy z orgazmem. Ja osobiście nie masturbowałam się ale też mam problemy z orgazmem! Także nie wiem od czego to jest-mam nadzieję że nie jest to zależne od faceta bo ja mam już stałego i nie zamierzam zmieniać. A jeśli chodzi o pozycje to spróbujcie na łyżeczkę mi jest w niej najlepiej, albo od tyłu na czworaka!