Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość animamka

tak czy nie?? plisss

Polecane posty

Gość animamka

prosze Was nie krytukujcie mnie odrazu... Kochalam sie z chlopakiem i bylo to w 6 dniu cyklu pierwszy dzien po okresie. Zabezpieczylismy sie prezerwatywa ktora nie pekla i nic podobnego,ale kiedy juz mial wytrysk zdjal prezerwatywe polezelismy troche i zalozyl nastepna. Jestem poczatkujaca w tych sprawach ale chyba nie ma zadnej mozliwosci , bo byly to moje dni nieplodnosci wzglednej i nic nie peklo, wiec nie ma mozliwosci zeby sie cos jakos przedostalo? prosze o odpowiedzi iz gory dziekuje

Gość Dziewczyno
Przestań się tak stresować!!! Skoro się zabezpieczaliście, to nic nie będzie (prawdopodobieństwo naprawdę minimalne) Wrzuć na luz, bo każdy seks bedzie dla ciebie tylko wielkim stresem, czy aby nie wpadłaś. A ma byc przyjemnością

Gość animamka
moze mi jeszcze cos odpisac,bo sie niepokoje, caly czas zastanawiam sie czy jest mozliwosc, co minute odswiezam strone (moze ktos juz odpisal) wiec prosze odpiszcie

jezeli masz taka paranoje to radze zrezygnowac z sexu bo za kazdym razem bedziesz miała obsesje czy jesteś w ciązy czy nie ... 6 dzień cyklu jest zawsze bezpieczny ..a do tego prezerwatywa ..to powinnas się wyluzować ... zajście w ciąze nie jest ot takie proste ... radze poczytac o antylkoncepcji razem z chopakiem ... o kalendarzyku dni płodnych i niepołodnych do tego obserwacji własnego organizmu kiedy jest owulacja i zabezpieczac sie jeżeli nie chcecie byc rodzicami ... wiem ze jestem moze opryskliwa w tym momencie ale trzeba miec swiadomosc o niektórych sprawach i nie bac się i pisac czy w 6 dc mozna zajsc w ciaze - bo to przesada ... zacznij od dobrej lektury ... i wyluzuj dziewczyno ... bo kochanie nie sprawi ci żadnej przyjemnosci tylko ciagły strach i lek !!

Gość animamka
wlasnie ma paranoje, nie mysle o niczym innym....straszne schizy yhhh

Gość animamka
prosze....odpiszcie, bardzo sie martwie, prosze Was

no przeciez juz Ci odpisaly dziewczyny, ile chcesz miec odpowiedzi 10? 20? i co potem srednia wyciagniesz?? opanuj sie dziecko drogie, powaznie masz paranoje :( smutne

Gość kflk
ile masz lat? 15???

Gość animamka
nie ma 17 i pewnie dlatego szukam tutaj porady ... sorry jezeli komus zabieram czas,ale ja na seri o sie martwie...