Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izucha

Czy znacie jakiś sposób na zamalowanie cellulitu na jeden wieczór???

Polecane posty

Gość Izucha

Dziewczyny proszę pomóżcie!! Dziś jest niedziela, a w piątek mam bardzo ważny event, na którym będę występować w bieliżnie. Niestety ostatnimi czasy zauważyłam na mojej pupie i udach ogromny cellulit!!! Jestem zrozpaczona, bo niestety nie udało mi się do tej pory go ani trochę zniwelować...:( Nie wiem co zrobić... Pomyślałam więc, że może któraś z Was wie, czy i jak można przypudrować, zamalować cellulit, żeby nie było go widać przez jeden wieczór... Dodam też, że w świetle dziennym mój cellulit nie jest aż tak bardzo widoczny, natomiast w świetle sztucznym (w taki, w którym będę musiała pracować) jest ogromnie widoczny i tak, jak od przodu nie widać, żeby było ze mną coś nie tak, to jak się odwrócę, wyglądam jak prawdziwy tłuścioch!!!!!!!!! Co ja teraz zrobię???

Gość pierdololo
nie da rady ale polecam silownie z aok. pol roku powinno si epolepszyc

1. staraj się nie jeść złodyczy 2. kup żel natycallutisiowy i nasmaruj się nim, owiń folią spożywczą i idź spać 3. jest 5 dniowa dieta celliyutisowa jak znajdę linka to wkelję

Gość sephi
nie znam na jeden dzien ale znam taki ktory skutecznie usowa body space juz po paru razach widac efekty niestety trzeba conajmniej 10 razy isc a jeden zabieg kosztuje 15-20 zl