Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Włoszka

Clinique - 3 kroki - cera tłusta

Polecane posty

witajcie, kupilam ostatnio maly zestaw Cliniqua (mydelko w plynie, tonik \"3\", krem nawilzajacy). spzredawczyni uprzedzila mnie ze te kosmetyki mocno oczyszczaja, wyciagaja wszystko z porow na wierzch. powiedziala ze na poczatku bede miala wysyp pryszczy na twarzy, ale juz potem bedzie dobrze tylko ze bede musiala potem ciagle stosowac cliniqua, zeby cera byla czysta. czy ktos stosowal te kosmetyki? chodzi mi o osoby z mocno tlusta cera i zanieczyszczonymi porami. czy mialyscie rzeczywiscie taki wysyp na twarzy?

Jakis czas temu uzywalam tego zestawu i wysypu nie mialam. Najbardziej zadowolona jestem z mydelka, szkoda tylko, ze jest ono az tak drogie!

Mam nawet bardzo tlusta cere! Mydelko bardzo dobrze zmywa brud i do tego nie wysusza, dlatego mi sie podoba :) ale ta emulsja niespecjalnie matowila, uzywalam w zamian innego kremu!

Gość up==-==
a tonik 3? jak sie sprawdzil?:)

Gość mam pytania
Kosmetyki Clinigue są dostępne w aptekach?? Ile kosztuje samo mydełko??

Clinique jest bardzo drogi. samo mydelko kosztuje okolo 80 zl. nie mowie o miniaturce oczywiscie. clinique mozecie znalezc w sephorze u mnie narazie efektow nie ma bo stosuje od wczoraj ;)

Gość jcikrhv
seria 3 kroki to byl dla mnie przelom ale po 2 latach cera sie przyzwyczaila,. kosmetyki sa drogie i nie kazdemu sluza ( cera sucha i wrazliwa odpada) ale jak dla mnie to rewelacja, mydelko kupilam ostatnio na allegro za 1/3 ceny, pamietac tez trzeba o nawilzaniu skory po uzyciu toniku bo jest on mocny (cos jak peeling enzymatyczny) mnie nic nie powychodzilo na zewn. tylko wszystko poznikalo.

Ja stosuję ten zestaw, mam skórę mieszaną. Po pewnym czasie zdecydowałam sie nie stosowac toniku, bo skóra sie po nim bardziej przetłuszczała. Teraz stosuję tylko mydełko + Dramatically Different Moisturizing Lotion i jest naprawdę OK.

euglena ale czy to mydelko u Ciebie oczyscilo skore? co Ci sie podoba w jego dzialaniu?

Dobrze myje ;) Raz zmyłam nim podkład i sprawdził się doskonale, przejechałam potem po skórze wacikiem nasączonym mleczkiem i wacik był zupełnie czysty. Skóra nie jest po myciu ściągnięta. Przestały mi sie robić na czole zaskórniki. Podoba mi się też zapach, ale to kwestia gustu, znam osobę które twierdzi że mydełko śmierdzi (nawet się zrymowało ;) ) Jest też żel Clinique do mycia twarzy, ale mi nie podszedł. Wolę mydełko :)

dziekuje :) a czy jest ktos kto z czystym sumieniem moze polecic tonik? bo on niestety wysusza :/

Gość kardziel
Krem rozmarynowy HB, świetnie się sprawdza, przede wszystkim tlusta skóra zaczyna wyglądać ładnie, robi się miła w dotyku. Sam kosmetyk zwęża rozszerzone pory, poprawia przemianę materii. W moim przypadku to było kilka tygodni, które całkowicie skórę odmieniły.