Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Spaghetti...

Spróbujmy kolejny raz

Polecane posty

6 minut temu, JajâWywalone napisał:

Cieszę się twoim szczęściem. Ja mam szlafrok i wystarczy 

Zapomniałaś dodać czerwony :classic_cool:

3 minuty temu, Dangerous napisał:

A pamiętasz tę bajkę?

Szczerze mówiąc wcale jej nie znam :classic_cool:

Przed chwilą, Spaghetti... napisał:

Szczerze mówiąc wcale jej nie znam :classic_cool:

Ach, no tak. Jesteśmy nieco inne pokolenie. 

4 minuty temu, Dangerous napisał:

Ach, no tak. Jesteśmy nieco inne pokolenie. 

Na to wygląda. Ja z takiego pochodzę :classic_cool: 

• Like 1

13 minut temu, Dangerous napisał:

Ach, klasyczna animacja Disneya z lat 50. 🌼✨

Plus magiczny i romantyczny klimat 🌟

Dobrej nocy Gina :classic_cool:

13 minut temu, Spaghetti... napisał:

Plus magiczny i romantyczny klimat 🌟

Dobrej nocy Gina :classic_cool:

G’nite. 🌙✨

Makaron by jej wymasował farfelune bo jest dzentelmenem a wy jestescie niemili

• Haha 1

Dzień dobry.

Wiem że to było grane całkiem nie dawno ale mnie to od świtu prześladuje i słucham na okrągło od 5.30 😀

Może jak Wam sprzedam to mi odpuści 😁

https://www.google.com/search?q=kodaline+all+i+want&oq=kodaline+all+i+want&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOdIBCTEzNTM1ajBqMagCALACAQ&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:52b897c1,vid:jGUASAxXwg4,st:0

6 godzin temu, Spaghetti... napisał:

Nie ma problemu, lubię masaże i robiłem, także mógłbym się zająć twoimi, rączkami, a balkonik odstawimy :classic_cool:

😂

Właśnie ten czerwony szlafrok. Byłam w wątku, w którym „moon” (wydaje mi się, że to on) wrzucił to zdjęcie kobiety z bardzo dużym biustem w czerwonym szlafroku. W moim odczuciu było ono mało estetyczne, choć rozumiem, że mężczyźni często patrzą na takie rzeczy przez pryzmat podniecenia, a nie estetyki. Wracając do sedna — trudno mi pojąć, ile trzeba mieć złej woli albo ewentualnie braku rozumku, by uwierzyć lub świadomie powtarzać, że to zdjęcie przedstawia tę konkretną osobę, skoro od początku było wiadomo, że to nieprawda.

Oczywiście nie tyczy się to tylko czerwonego szlafroka. Większość hejtu tutaj opiera się na takim właśnie na takim absurdalnym kłamstwie. 

1 godzinę temu, taka_pokraka napisał:

Właśnie ten czerwony szlafrok. Byłam w wątku, w którym „moon” (wydaje mi się, że to on) wrzucił to zdjęcie kobiety z bardzo dużym biustem w czerwonym szlafroku. W moim odczuciu było ono mało estetyczne, choć rozumiem, że mężczyźni często patrzą na takie rzeczy przez pryzmat podniecenia, a nie estetyki. Wracając do sedna — trudno mi pojąć, ile trzeba mieć złej woli albo ewentualnie braku rozumku, by uwierzyć lub świadomie powtarzać, że to zdjęcie przedstawia tę konkretną osobę, skoro od początku było wiadomo, że to nieprawda.

Oczywiście nie tyczy się to tylko czerwonego szlafroka. Większość hejtu tutaj opiera się na takim właśnie na takim absurdalnym kłamstwie. 

Hejt ma się dobrze bo ludzie się nim przejmują.

9 minut temu, parabataii napisał:

Hejt ma się dobrze bo ludzie się nim przejmują.

Wiem, też jestem zdania, że najlepiej nie reagować. 

Ale to nie o tym, tylko dlaczego ten hejt musi być tak od klejony od rozumu. Czy nie można wymyślić bardziej trafnych prawdziwych "zarzutów."  

Od dziś tu jesteś? Skąd to wielkie zdziwienie? Połowa osób tu ma intelekt na niskim poziomie, graniczącym z upośledzeniem, w tym kilka osób ewidentnie owe posiada.

10 minut temu, taka_pokraka napisał:

Wiem, też jestem zdania, że najlepiej nie reagować. 

Ale to nie o tym, tylko dlaczego ten hejt musi być tak od klejony od rozumu. Czy nie można wymyślić bardziej trafnych prawdziwych "zarzutów."  

Twoje koleżanki w większości wymyślają bzdury typu =Upośledzona łysa salowa ukradła matce męża i jest starą rozwódką, której męża szukałam w sieci. W dodatku obrzydliwa stara rura, która ma więcej lat niż podaje. 

Nawet ukradła matce facetowi ptaka, bo na privach pisała, że ma ojczyma 😄

To są między innymi słowa twojej koleżanki baba jędza wezwać księdza 😄Będzie komentarz i jakieś ostateczne stanowisko w tej sprawie? 

• Thanks 1

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Twoje koleżanki w większości wymyślają bzdury typu =Upośledzona łysa salowa ukradła matce męża i jest starą rozwódką, której męża szukałam w sieci. W dodatku obrzydliwa stara rura, która ma więcej lat niż podaje. 

To są między innymi słowa twojej koleżanki baba jędza wezwać księdza 😄Będzie komentarz i jakieś ostateczne stanowisko w tej sprawie? 

Tak, czy ja kiedykolwiek napisałam, że pochwalam takie zachowanie?  

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Troszkę chyba wyrywasz z podstawowego kontekstu, jakim jest twoja hejterska, nieustanna inicjatywa, czyż nie? 😉 

Poza tym nigdy nie widziałam, by Pokraka zabierała głos po którejś stronie lubi mieszała się w nasz "konflikt", więc nie rozumiem, dlaczego wywołujesz ją do takich odpowiedzi. 

7 minut temu, Ordo lupis napisał:

Od dziś tu jesteś? Skąd to wielkie zdziwienie? Połowa osób tu ma intelekt na niskim poziomie, graniczącym z upośledzeniem, w tym kilka osób ewidentnie owe posiada.

Nie od dziś. Jednak jak Marceli Szpak ciągle dziwię się światu. 😉 

trudno mi pojąć, ile trzeba mieć złej woli albo ewentualnie braku rozumku, by uwierzyć lub świadomie powtarzać, że to zdjęcie przedstawia tę konkretną osobę, skoro od początku było wiadomo, że to nieprawda. 

Myślę, że w przypadku autora tego tematu nie jest to opcja złej woli, więc można mu wybaczyć.

1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Myślę, że w przypadku autora tego tematu nie jest to opcja złej woli, więc można mu wybaczyć.

No trudno, tak tylko napisałam bo niestety widziałam ten szlafrok 😕 

• Haha 1

Przed chwilą, taka_pokraka napisał:

No trudno, tak tylko napisałam bo niestety widziałam ten szlafrok 😕 

Że też mnie ominęło "zdjęcie Boni" 😄 Ale z tego, co pisał Makaron, był chyba zachwycony, więc Boni powinna czuć się w sumie skomplementowana ;D

11 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Małe uzupełnienie, choć już nie raz i nie dwa to tłumaczyłam.

Lubie różnych ludzi i to, że kogoś lubię nie oznacza, że wszystkie cechy jego uważam za super i ślepo jestem zakochana uważając że wszystko robi dobrze. No nie, ludzie są ludźmi i mają wady. Nie za wady ich lubimy a za inne cechy, które są naszym zadaniem pozytywne. Lubimy ich pomimo posiadania wad bo każdy z nas te wady posiada. 

Liczę, że Madzia również uzupełni swój post o rzeczy, które od lat wypisuje przede wszystkim o Doktorze (bo ja nie pozostaję od zawsze dłużna, więc powiedzmy, że w moim przypadku wolno jej jeszcze zabierać głos) 🙂 

Przed chwilą, baba jędza wezwać księdza napisał:

Liczę, że Madzia również uzupełni swój post o rzeczy, które od lat wypisuje przede wszystkim o Doktorze (bo ja nie pozostaję od zawsze dłużna, więc powiedzmy, że w moim przypadku wolno jej jeszcze zabierać głos) 🙂 

On nie istnieje. 

• Thanks 1
  • Haha 2

2 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Że też mnie ominęło "zdjęcie Boni" 😄 Ale z tego, co pisał Makaron, był chyba zachwycony, więc Boni powinna czuć się w sumie skomplementowana ;D

Różne są gusta, nie było to w mojej estetyce. Rozumiem, że komuś może się to jednak podobać, zwłaszcza mężczyznom co patrzą przez pryzmat pobudzenia seksualnego na takie widoki.  

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się