Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradźcie

serum z avonu do włosków

Polecane posty

Gość doradźcie

puszących się, czy któraś z Was ma? czy to serum pomaga? ja mam z natury włosy kręcone i strasznie mi się puszą, po prostu ciagle muszę miec na glowie albo jakąś odzywkę bez splukiwania albo pienke i jeszcze jedno pytanie, czy "kuracja odbudowująco - wzmacniająca do zniszczonych, słabych i łamliwych włosów" w obeznym katologu 2 na str 80 jest bez spłukiwania??

Gość avon to lipa
wierzylam kupowalam i nic mi nie pomogło na nic , ładne pudelka i lipa , kremy do bani nawet te za 80 zl w zwyz ... ładny zapach i tyle . Perfumy syfiate .. czuc od co 2 na ulicy , tusze góra 3 tygodnie potem gestnieja i lipa , lakiery maja beznadziejne poedzelki ......... ogolnie przereklamowany syf

Gość doradźcie
zadna z Was nie uzywala serum lub innych odzywek z avonu??

Gość doradźcie
ja tez nie mam najlepszego zdania o avonie, ale mi osobiscie podoba sie zapach szamponow i odzywek do wlosow, kolezanka mi polecila wlasnie to serum o ktore pytam ale ona ma troche inne wlosy i chcialabym uslyszec jeszcze inne opinie

Gość doradźcie
a moze teraz jest na kafe ktoś kto używa tego serum:>

ja uzywam własnie tego serum , powiem szczerze slicznie pachnie, i nadaje efekt lsniacych włosków, włosy sie tez nie puszą:) ale to niestety tylko przy ptostych włoskach , gdy kreciłam lokówką włosy były posklejane, wygladały jak nieumyte:(