Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa co to

koszmrny ból okolic łopatki.... co to moze byc ??

Polecane posty

Gość ciekawa co to

od wczoraj mam koszmarny bol w okolicach prawej łopatki, ciezko mi reka ruszyc, a juz nie wspomne o jakiej kolwiek czynnosci. nawet herbatki nie moge sobie zrobic.. to jest takie uczucie jakby ktos mi cos wpychal pod łopatke i cholernie boli. nawet jak leze i nic nie robie. nie wywrocilam sie , ani nie uderzyłam... od czego to moze byc ??

Gość to najprawdopodobniej rak

Gość byc może to postrzał
to bardzo bolesna przypadłośc, zrób cobie rozgrzewające okłady, jak masz jakąś maść przeciwbólową to sie posmaruj, no i połknij coś przeciwbólowego (tabletkę jakąś mam na myśli) a jak do jutra nie bedzie lepiej, to do lekarza :)

Gość jest takie cos
jak rwa barkowa - wywodzi sie od krzywego kregospupa. zbadaj kregoslup

Gość SMAROWALAM
SIE PRZEZ DWA DNI, I NIC. ZJADłAM VOLTAREN i tez nic... kupilam plaster ten wygrzewajacy... 4 h ponosilam, pogrzal i nie boli:-) mam nadzieje ze nie wroci to

Gość Robi 72
To powazny stan wymagajacy leczenia natychmiastowego - to jest hipochondria

Gość undertaker
ja miałam rwę barkową..owszem boli ale to trwało chwilę, okropny przeszywający ból w okolicach serca (mam lewostronne skrzywienie kręgosłupa piersiowego), potem sparaliżowało mi rękę...i strasznie bolało..a gdzieś po ok 40 min przeszło zupełnie.. a to co Tobie dolega wygląda mi na zakwas....albo przeziębiony kręgosłup

Gość undertaker
aha, no i raczej nie powinno się dużo leżeć przy chorobach kręgosłupa, wręcz przeciwnie...ubierz się ciepło i pocwicz trochę...nie muszą to być ciężkie ćwiczenia