Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kinkak

pomysly na mikolajkowy prezent z podtekstem

Polecane posty

Gość kinkak

Czesc, mam maly problem - jak zo roku organizujemy w pracy Mikolajki. No i o ile zwykle nie mam problemow z kreatywnoscia i starams ie kupowac pomyslowe, oryginalne i dopasowane do osoby prezenty, to tym razem jestem w kropce... Wylosowalam jednego ze swoich do niedawna najblizszych kolegow z biura. Tyle tylko, ze przez ostatnie kilka tygodni znajomosc przeszla metamorfoze. Od poczatku cos nas do siebie ciagnelo, ale jakos poza czyms co zaczynalo byc przyjaznia nic sie nie dzialo. A niedawno obydwoje zakonczylismy swoje zwiazki i nastapil przelom. Niestety nic z tego nie wyszlo (przynajmniej narazie), poza paroma imprezami, na ktorych alkohol troche za bardzo nas osmielil i milionem smsow... Teraz znowu jest cisza i nic sie nie dzieje. MI bardzo na nim zalezy, ale obydwoje powiedzielismy sobie, ze nic z tego nie bedzie...Wszyscy, ktorzy patrza z boku widza, co sie dzieje, najblizsze mi i zyczliwe osoby przekonuja, ze on za mna swiata nie widzi i jestesmy dla siebie stworzeni, a te mniej zyczliwe sieja plotki i szukaja sensacji, ale nic nie widza... No a miedzy nami jest jakies dziwne zawieszenie. I teraz te Mikolajki...Chcialabym kupic cos, w czym bedzie jakis malenki podtekst, ale na tyle maly, ze nikt nie bedzie pewien, z nim wlacznie, czy to naprawde, czy to tylko naciaganie faktow...Nie moze byc to prezent na odczep sie, tylko cos z humorem, pomyslem i taka malenka wskazowka, ze nie zapomnialam i nadal mi na nim zalezy. Mam kilka pomyslow, ale jakos brakuje mi przekonania... Moze ktos mnie zainspiruje i wspolnie cos wymyslimy?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować