Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janek Szpachlarz

mam 34 lata i jak wiekszośc mężczyzn w moim wieku nie mialem kobiety

Polecane posty

Gość Janek Szpachlarz

Gość artystka1974
i nigdy nie będziesz miał zapraszałam Cię wczoraj na piwo i co?

Gość amen siostry

Gość Wersalka
a jaka kobiete chcesz poznac?/

Gość Janek Szpachlarz
artystko wielkie dzieki za zaproszenie ale daleko mieszkamy od siebie ok. 170 km. a ja jako skromny szpachlarz nie mam samochodu co tez jakby jest powodem , ze nie warto sie Dziewczynom zadawac ze mna.

Gość to nowy sposob na podryw
:)

Gość artystka1974
szpachlarze dzisiaj dobrze zarabiają a pozatym gdybyś chciał to 170 km to nie jest aż tak dużo

Gość Janek Szpachlarz
to nie jest sposob na podryw tylko chec chocby wirtualnego z Kobieta kontaktu tak mi juz ta samotnosc zbrzydla.

Gość nie miales kobiety ani
samochodu to moze chociaz chomika? skad ty sie urwales człowieku

Janek Szpachlarz są też dziewczyny, które nie patrzą na kasę lecz na serce. A zkąd jesteś??:)

Chłopie, a kiedy chcesz się ozenic i miec dzieci ? Czas ucieka, więc znajdź sobie wreszcie i nareszcie dziewczynę bo samemu nie jest tak łatwo zyć ..., powodzenia

Gość Wiekszość mężczyzn ...
w twoim wieku ma swoje rodziny i dzieci, więc nie opowiadaj bajek jak jakis małolat :-D Do dzieła, ozeń się wreszcie i załóż rodzine ... kiedy chcesz wychowac dzieci ? Czas ucieka....................... 👄

Żartujesz sobie?;), czyżbym nie był najstarszym na forum co nie miał dziewczyny:D:D:D 🖐️:P

Gość Co z tego ...
że szuka jak bez efektu, widocznie źle szuka .

Gość Janek Szpachlarz
z Wawy. by zalozyc rodzine to trzeba miec kase by Dzieci nie tylko wykarmic ale i tez wyksztalcic. tacy jak ja nie powinni zakladac rodzin by potem je w biede wpedzac. nie mowie tu o nedzy.

Trzeba mieć:O. Już mi jedna wytłumaczyła że jestem nieodpowiedzialny jak stwierdziłem że chciałbym mieć rodzinę, bo nie mam pieniędzy:O Nie masz pieniędzy, jestes skończony:(

Masz troche racji, ale dlaczego tak nisko sie cenisz?? Pamiętaj, że we dwójke jest łatwiej!!:)

Gość a ile zarabiasz
sądzisz że wszyscy męzowie mają wypchane portfele? Mój Tomaszko dopiero w tym miesiącu przekroczył wypłatę ponad 1000 zł :) a nie zamieniłabym go na żadnego innego

No to chłopaki trzeba usiąść pogłówkować jak można kasę zarobić, moż ejakaś działalność gospodarcza, co kolwiek no i przede wszystkim musicie wiedzieć jakich kobiet szukacie każdą rzecz da się rozwiązać tylko trzeba uruchomić te szare komórki które macie pod kopułką

Gość Janek Szpachlarz
eeeeee to ja wzialem teraz 1744 zl.

Gość Janek Szpachlarz
ale Dziewczyny ze szpachlarzem z budowy sie zadawac nie chca bo czym sie wsrod znajomych pochwala albo rodzicom co powiedza , ze mam faceta szpachlarza?

Chyba wziEłeś ;-) Prawo dżungli cały czas rządzi - silniejszy ma więcej, lepiej. Teraz stan posiadania jest odbierany jako siła. Takie pokręcone czasy.

I Ty twierdzisz, że nie masz kasy???? Człowieku szukaj kobiety i zakładaj rodzine!!

no cóż nie chwaląc się mój Misiek zajmuje się ocieplaniem bloków i tez czasem zasuwa spachlą po ścianie, a jakoś znajomi nie maja nic przeciw niemu, ani moi rodzice bo to moje życie i mój wybór, tym bardziej jeśli człowiek oprócz tego co robi ma cos pod kopułką i dobre serce, nawet jak zarabia te 1500 na miesiąc

Gość Janek Szpachlarz
to sa archetypy . i slusznie Kobieta potrzebuje opiekuna dla siebie i dobre geny dla potomstwa . a facet chce zdrowa plodna z duzymi do wykarmienia dziecka piersiami.

Mhm. Instynkt i naturalne tendencje są zakłucane reklamą, komercją. Ulegamy, frustrujemy się. Ale za dużo już tej filozofii jak na jeden topik! ;-)