Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowa wredota

głosowałam na PO

Polecane posty

Gość pomaranczowa wredota

A wy?na kogo ? na partie czy na ludzi których znacie?

Gość drogi przedlurzaczu
na Przedlurzacza Orgazmow? :P

Gość moniśkAA
jestem tak skacowana, po wczoirjaszym wieczorze, ze msuialam opuscic niestety wybory.

Na ludzi. Ruszyłem się z Dużego Miasta, by zagłosować - pewnie ostatni raz - w moim Małym Miasteczku. Zagłosowałem na kandydatów, nawet nie patrzyłem na jakiej liście są. Nie będę przecież popierał jakiegoś p...onego pisowskiego desantu. A na PO nie zagłosowałbym, nawet będąc w Dużym Mieście. Widziałem kogo wystaawili na pierwsze miejsca. Ludzi zdolnych... ...zdolnych do wszystkiego.

Gość przegrałas życie........
:P

Gość Janek Szpachlarz
tylko PIS . szczescie od Boga ze mamy rzad i prezydenta z PISu. przeciez P. Kaczyńscy pochodza z patriotycznych rodzin - Powstanie Warszawskie . a POwiaki to kto? odlamy trockistowskie z Pzpr , wermachtowska familia i pokretne wedrowniczki. boja sie rozliczen afer razem z komuchami dlatego lojalnie razem z nimi glosuja w sejmie. a przy tym calym ataku na Rzad nie ma argumentow przeciw PISowi ze cokolwiek ukradl.

Gość a mój trwa
ja na PiS

Gość na PO glosowalam
na zadne pisiory glosowac przeciez nie bede-tych co sa tacy antykorupcyjni a sami staraja sie przekupic:O

Gość yyyyhhhhhhaaaaa
LPR out :classic_cool:

Gość na PO glosowalam
calamity jakie 90% pogielo cie kotku? moze 1/3 tego zasranego spoleczenstwa zaglosowala na pis a moze i nie biorac pod uwage frekwencje

Gość Są ludzie
którzy mają takie zboczenie seksualne, że nie tylko lubią być bici w d..., ale dodatkowo okradani. To jest elektorat PO.

Gość a sa tacy ludzie którzy
lubi ajak się im zabrania stosowania prezerwatyw, nakazuje życie w ośmioosobowych rodzinach, w karju IV świata, wśród karłó, z których śwmieje się cały świat... Chyba nie muszę dodawać, ze to elektorat PiSu- solidarni z pensją 800zł na ręke i zapomogą na pieluszki:)🖐️

Gość na PO glosowalam
ok zwracam honor, juz myslalam ze na pis:) a co do wyborow to na prezydenta tez glosowalam na dutkiewicza-tylko zeby mu sie we lbie nie poprzewracalo:P do sa ludzie-takmkto tu nas okrada?gdzie to tanie panstwo?nie mamy na sluzbe zdrowia ale na irak mamy bez mrugniecia okiem no i moze to dobrze ze sie pozbywamy tych nieudacznikow do anglii, co nam beda chapac nasze 800 zl:P