Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia 21

agresywny chłopak , czy to normalne zachowanie ?

Polecane posty

Gość gosia 21
tak pewnie zrobie , nie podoba mi się to jak sie zachowuje i teraz jestem na niego zła, ale go chyba kocham i trudno mi to wszystko zakończyć.

Gość niektore z was zachowuja
Czyli co, jesli facet nie wda sie w bojke, bo nie chce sie bic, jest ugodowy, tzn, ze mu na dziewczynie nie zalezy? :o

nie chodzi ze ma sie dalej wdawać w bójki,ale nie zaprzeczysz kiedy facet jest o Ciebie zazdrosny,niż by pozwalał np na zadawanie sie z innymi..

Gość wygrałeś
Jak tanczyla z kolezanka to moglo swiadczyc o tym, ze nie ma chlopaka, a domyslam sie ze na czole nie ma napisane "zajete", wiec jezeli twoj chlopak wyskakuje tak do kazdego to ciekawy przypadek, chyba sam jeszcze po glowie nie dostal od kogos zbudowanego z czegos wiecej niz sam testorsteron.

Gość gosia 21
on twierdzi że myslał , że tamten mnie próbował pocałowac.

Gość wygrałeś
Oczywiscie, ze powinien byc zazdrosny i zwrocic uwage temu facetowi, ale bez przesady. To zalezy tez od tego czy tamten facet szukal zaczepki czy moze chcial sie wycofowac a twoj facet za wszelke cene chcial doprowadzic do rekoczynow. Jezeli ta druga sytuacja wchodzi w gre to dla mnie twoj chlopak to zwykly kogut.

Gość niektore z was zachowuja
vanessaaa - to moze podejsc do tego goscia, powiedziec, ze dziewczyna jest zajeta i niech sobie idzie podrywac inna. Tak postepuje normalny czlowiek.

Gość gosia 21
ten 2 też nie był spokojny , ale to pewnie dlatego że mój zacząl odrazu na niego krzyczeć , w sumie tamten też nie byl mądrzejszy bo chciał wyjść się bić. Ale żeby nie było niedomówień awanturę wszczął mój chłopak.

Gość wygrałeś
Czyli twoj chlopak wprowadzil agresje juz w pierwszym kroku, tamten mial do wyboru albo sie splaszczyc albo bronic swojego honoru.

Gość gosia 21
jak bym słyszała mojego chłopak bronic swojego honoru :o to nie o to chodzi , może i tamten też nie był super ale ja jestem z nim i dlatego interesuje mnie jak on się zachowuje a nie jakis tam inny.I on byl prowodyrem tej sytuacji , dlatego go bronie i mam do niego pretensje.

Gość gosia 21
miało byc go nie bronie

Gość Bju
"Czyli twoj chlopak wprowadzil agresje juz w pierwszym kroku, tamten mial do wyboru albo sie splaszczyc albo bronic swojego honoru." Eh, przypominaja mi sie czasy podstawowki. Wtedy tez bilo sie o honor. Potem czlowiek zmadrzal i przestal wdawac sie w bojki.

Gość jak kazdy krzysiek
malo jest normalnych o tym imieniu. wiem co mowie mam ojca krzyska -alkoholika i agresora.

Gość jak kazdy krzysiek
a i tez bardzo bym nad nim zastanowila bo moze tak byc ze teraz do ciebie nie doskakuje ale kiedys moze.

Gość gosia 21
nie wiem co będzie kiedyś , ale wiem , że teraz napewno by mnie nie uderzył .

Gość 7892
chcacay nie chcay dobrze z emu zajebbal jestes jego dziewczyna chyba????wiec dobrze z etak zrobil i to pisze dziewczyna

Gość to mysl przyszlosciowo

To teraz strach na dyskoteki chodzic. Podejdzisz do jakiejs dziewczyny, zagadasz i mozesz wpierdol dostac :o I jeszcze te glosy poparcie na tym forum, ze dobrze koles zrobil :o

Gość gosia 21
Myślę, ale nie jestem w stanie przewidzieć czyjegoś zachowania w przyszlości.Każdy może się zmienić i nie wiadomo w którą stronę.

Gość gerggg
gosia, ja jestem z takim facetem i wiem dokładnie jak to wygląda jak również znam jego punkt widzenia i podejście do sprawy, wiem już również że tak naprawdę próba ingerencji z mojej strony po pierwsze nie zostanie zrozumiana, po drugie wprowadzi większe zagrożenie dla niego, po trzecie ja najbardziej ucierpię a awanturnika już nie zmienisz, możesz co najwyżej coś stracić (jego, swoje zęby (!), swój honor jak oberwiesz itp)

Gość gosia 21
greggg nie rozumiem Ciebie , jak to stracę swoje zęby :o czyli on mi je wybije :o jak taka sytuacja miałaby miejsce to na 100% bym z nim dużej nie była, i chociaż bym miala jasną sytuacje.

Gość Nasiuuula
Uwazam ze bardzo dobrze robiłaś zrywając z (Krzyśkiem)

Gość taki jede koles
koleś co prawda zachował się jak wieśniak ,ale nic tak nie wkurwia jak wpierdalanie sie i uspokajanie wiedz na przyszłość że to jeszcze bardziej podwkurwia

Gość TH is IT R
Psychol jakiś

Gość TH is IT R
Psychol jakiś

Gość MistrzCiętejRiposty
Jak jest się na dyskotece z dziewczyną to trzeba pokazać klasę.. Jeśli prosiłaś o to żeby się uspokoił i dał sobie spokój to powinien odpuścić.. Wiadomo twój chłopak był w presji,że tobie ktoś szeptał do ucha.. Ale mógłby mieć większe zaufanie do ciebie. Czy zrobiłaś dobrze? Sama sobie odpowiedz na te pytanie (chodzi o rzucenie jego) Jeden wybryk można przeboleć chyba,że bardzo,ale to bardzo go kochałaś PS// Morda nie szklanka nie zbije się :)