Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

troche stara panna

CHłOP POTRZEBNY! NA GWAłT!!!

Polecane posty

troche stara to ty jesteś w moim wieku :D ale cholewka mnie nikt we wsi na języki nie bierze bo w mieście mieszkam. No i w stanie wolnym to w sumie od niedawna. Ale chłopa jakiegos to bym mogła zgwałcić :P :D

nie wiem czyto można nazwać rozstaniem...noga jeszcze mnie do dziś boli po tym kopniaku jakiego wycięłam :D ale jak to mówią: tego kwiatu jest pół światu ;)

reniu, co ja ci powiem: mnie to dupa jeszcze boli-takiego kopa dostalam! :D ale teraz to juz sie z tego smieje, bo nic innego mi nie zostalo. tak jak mowisz: tego kwiatu jest pół światu:) trza tylko szukac (albo czekac) ja ta pierwsza opcje wybralam, bo szkoda mi czasu :D:D ramirez---> no, no, no! wiek jak najbardziej odpowiedni :P

mnie ostatnio podrywają 50 letni faceci :D co tydzień nowe wyznanie :D ostatni się tez dowiedziałam, że syn takiego jednego tez się we mnie zakochał :D a widział mnie 10 minut :D cholera dla mnie ramirez za młody chyba :D szukam obecnie gościa starszego conajmniej o 10 lat

zaraz się okaże że z jednego miasta jesteście :D a może ja mieszkam w połowie drogi to się możecie u mnie umówić :)

moj ostatni byl mlodszy ode mnie, dlatego ramirez teraz moglby byc. ale on daleko mieszka :P:P a na mnie to malolaty leca! bo, nie chwalac sie na swoj wiek nie wygladam. :D niezly mam ubaw, w autobusach szczegolnie, kiedy to taki mlodzian usmiecha sie zalotnie :D

Gość prawie jak Romeo
Podaj namiary, to sie na ciebie zaczaje ;-)

bydgoszcz konkretnie. i caly misterny plan na nic! :( nici z gwaltu :P niestety nie wiem ile wz. ma wiewiora... wiewioraaaaaaa!!! gdzie jestes??? stanczyk o wymiary pyta:P