Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wera26

prosze o odpowiedz szczera!!!!!!licze na was

Polecane posty

Gość wera26

Czy jezeli w miescie 60 tysiecznym nie mialam nigdy powodzenia( 26 lat) , na koncie jeden chlopak pozany przez czata, zwichrowany kompletnie---- to czy jak wyjade do wawy zmieni sie moje zycie i znajde kogos?

Gość Atlantis is calling
muahahaha :D

No. Zostaniesz warszawianką, i będziesz miała rwanie jak Magda M. w serialu pod nader zaskakujacym tytułem Magda M. W Warszawie polecą na wszystko. No i bedziesz miała dodatkowy atut: doświadczenie ze zwichrowanymi ludźmi.

powiem tak...przykro mi jest jak widze kiedy śliczne dziewczyny nie mają facetów,a jest wiele nie zadbanych,grubych itp. dziewczyn które sie rozbijają z zajębistymi facetami. Wiec jestem zdania ze nigdy nie wiadomo co nas spotka ,trzeba mieć tylko wiare w siebie:) a nie słuchać opini innych

Gość karollinka
a mi sie wydaje że w warszawie może nie będziesz miała większego powodzenia, ale więcej okazji do poznania kogoś ciekawego , może też pójdziesz do fryzjera, zaczniesz sie fajniej ubierać zapiszesz sie na fitnes, gdzy poznasz dziewczyny które też tak robia.

Zmieni się to, że poznasz wiecej osób. Ludzie tu tacy tak wszędzie. Nie wyobrażaj sobie nie wiadomo czego.