Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keeesss3

BOli mnie to..strasznie..

Polecane posty

Gość keeesss3

Wczoraj rozmawaiałem se swoją była dziewczyną rozstalismy sie 3 tyg temu..Zeszlismy na temat uczuc i ona powiedziała ..ze napewno mnie nie kochała...ze to było chyba tylko zauroczenie.. :/ Tylko po co mówiła mi w maju ze mnie kocha nie odda itd..Zapytałem jej sie. a ona na to ze jej sie tak w tedy wydawało..Boli mnie to strasznie bo czuje sie wykorzystany..Nie wiem co o niej myslec..

Gość keeesss3
Nie bede opisywał swojej histrori..bo juz to robiłem..ale ..czuje sie wykorzystany jak by ktos bawił sie moimi uczuciami..

Gość gfhd
Czasami bywa tak że ludzie tak bardzo pragna miłości ,że używają słowa kocham tylko po to aby przez chwile w to wierzyć

Gość keeesss3
ta...wiesz ona była w zwiazku wczesniej 5 lat..i motałą sie miedzy mną a jej byłym..Wogole to długa historia..

Gość sdafsafsff
-"Nie wiem co o niej myslec.." -Niekoniecznie miała złe intencje... Czasem mówi się o czymś co chce się czuć a nie o tym co się czuje... A skoro wam się nie ułożyło, to pewnie nie miało i wiesz... osoba która odchodzi robi miejsce dla kogoś kto ma nadejść, może bardziej odpowiedniego. Trzymaj się.