Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *1*2*3*4*

prosze wypowiedzcie sie!!

Polecane posty

Gość *1*2*3*4*

hejka, mam do was pytanie, jak wczesnie mogawystapic objawy ciazy? tzn chodzi mi o wymioty. Test robilam w zeszlym tygodniu wyszedl niegatywny, a zle samopoczucie nie zniknelo tylko sie nasililo, od rana wymiotuje ne wiem co jest!! ktos pomoze?

Gość 11111111111111111
zrób test jeszcze raz

Gość *1*2*3*4*
trzeci mam zrobic?

Gość ależ głupia
jesteś, pytasz, to człowiek normalnie odpowiada, a ty z glupim pytaniem retorycznym......co za naróa a akiej odpowiedzi sie spodziewałaś????????? cos a la " napewno nie jesteś w ciąży"?????? do sexu się zabierasz, a takich prostych rzeczy nie wiesz.... :-/ kwestia wymiotów jest sprawą indywidualną.......

Gość ****E*****
hej.a w jakim okresie cyklu zrobiłaś test? spóźniała Ci się miesiączka? teoretycznie wymioty pojawiają się ok 4 tygodnia i trwają do 12....u mnie tak właśnie było. poza tym dochodzą opuchnięte piersi, dziwne uczucie w dole brzucha, senność, brak energii i wydzielanie dużej ilości śluzu. u mnie w dniu kiedy powinnam dostać miesiączkę pojawił się różowawy śluz, a dzień przed brunatne plamienie... najlepiej zrób test jeszcze raz, chyba że nie spóźnia ci się okres, a no i zależy ile czasu minęło od stosunku....

Gość *1*2*3*4*
dzieki za wyczerpujaca odpowiedz, do sexu sie zabieram bo chce miec dziecko ale wierzyc mi sie nie chce aby dwa testy pokazaly to samo a cos innego odczuwam, na glupie pytania mlodych lasek typu czy jestm w ciazy bo uprawialam petting przez spodnieto tysiace was odpowiada a o powanych rzeczach nie potraficie rozmawiac tylko obrazacie:(

Gość misiabela
może się zatrułaś czymś , jeśli dobrze wykonałaś testy to niemożliwe żeby dwa wyszły żle. Wyluzuj się zapomnij o tym( chociaż wiem że to trudno) a dostaniesz okres. Sama miałam tak nieraz.

Gość *1*2*3*4*
hm ostatania byla bardzo skapa nastepna powinna byc lada dzien, testy byly tydz temu, a to ile czasu minelo od stosunku to coezko powiedziec kochamy sie srednio co trzeci dzien wiec juz sama nie wiem, moze warto jeszcze powtorzyc test..

Gość ****E*****
ale miałaś jakieś zabezpiewczenie?więc może było jeszcze za wcześnie, albo nie jesteś w ciązy. spokojnie poczekaj na okres, a gdy się spóźni dopiero wtedy zrób test jeszcze raz. a teraz to moze faktycznie jakieś zatrucie, jeśli nie masz innych objawów... będzie dobrze.

Gość *1*2*3*4*
dzieki, zatruc nie mialam sie czym ale poczekam jeszcze, bo bardzo bym chciala zeby kolejny test wyszedl pozytywnie:) dzieki

Gość *1*2*3*4*
a zabezpieczenia brak oczywiscie:)

Gość ****E*****
jeśli to nie zatrucie, to bardzo prawdopodobne,że ciąża....a testy....cóż bywają mylne. Trzymaj się. mam nadzieję że już wkrótce będziesz się cieszyć z małej fasolki w brzuszku....jak ja.trzymam kciuki. dasz znać jak już będziesz coś wiedziała?pozdrawiam

Gość *1*2*3*4*
jasne... dam znac:) pozdrowionka