Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wścieklizna

JESTEM wściekła!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wścieklizna

Wczoraj rodzice postanowili zakupić aparat cyfrowy. Za moje pieniądze oczywiście, ale mimo tego, że dałam tylko 1.500zł to obiecali dołożyć się zakupić lustrzankę, bo o nie marzę własnie od dłuższego czasu. Mam grypę, więc nie mogłam jechac i wybrać, ale pokazłam co chcę. No i pominąć fakt, ze nie zakupili lustrzanki to kupili mi zwykły aparat cyfrowy :( JESTEM WŚCIEKŁA WŚCIEKŁA WŚCIEKŁA. o http://www.letsgodigital.org/en/9627/pentax_optio_a20/ Ogólnie na funkcję nie mogę narzekać, bo jest ich dużo i są fajne, ale tylko to podoba mi się w tym aparacie. Bosze moje pieniądze poszły w błoto. :-o

Gość wścieklizna
w sumie nie wiem. Może i można. :(

Gość ale jaja....
A nie da się tego jakoś zwrócić?? Przecież jeśli nie minął tydzień od zakupu, można zwrócić towar bez podawania przyczyny. Niech rodzice idą do tego sklepu, powiedzą, że córce aparat się nie podoba i może uda się go zwrócić albo chociaż wymienić na inny.

Gość wścieklizna
Mam nadzieję. Przez tą złość nawet nie pomyślałam o tym. Wczoraj został zakupiuony, więc pewnie można.

Gość malagga
w saturnie i media na pewno można. a czym sie rozni lustrzanka?

Idz! ALbo wyslij rodzicow niech wymienia na taki aparat jaki chcialas. Tez bym wolala lustrzanke, jesli by byla taka mozliwosc ;)

Gość sikam do zlewu...
tym że można uzyskać lepsze zdjęcia jak ktoś się zna, do zwykłego napier*alania fotek rodzinnych lepsze są cyfrówki...

Gość wścieklizna
O nie gadaj. Ja do tej pory robiłam zdjęcia cyfrówką i nie wychodziły źle. I bynajmniej nie były to zdjęcia rodzinne.

Gość ksiondz stefan brzeszczot
Zależy jaką cyfrówką. Dobry film + lustrzaneczka i cyfrówki się chowają. No chyba że to cyfrówki z tej wyższej półki.

Gość mngklrnm fkrf
a ile wogole rodzice maja lat??

Gość wścieklizna
wiadomo, że cyfrówki chowają się przy lustrzankach. Te sa moim marzeniem, ale całkowite potępianie cyfrówek wykorzystywanych do zdjęć wcale nie rodzinnych jest złe. Ja miałam do tej pory miałam PANASONIC DMC-FZ7. Nie narzekam. Dobra cyfrówka, ale ta kupywałam sobie sama i dlatego nie narzekam. A ten? kurde no sorry .

Gość Przecież są cyfrowe lustrzanki
:o