Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SElinkaa

Co byscie odpowiedziały?

Polecane posty

Gość SElinkaa

Siedziałam na korytarzu szkolnym i płakałam ze nie znam nikogo w nowej szkole tak czułam sie obco i teskniłam za stara szkoła.Podszedł do mnie peien chłopak zapytał co sie stało i zaprosił na spacer na którym po godz. rozmowy zaproponował seks.Moja odp była oczywiscie zaprzeczalna ale ciekawi mnie co byscie takiemu odp.czy byscie sie obraziły czy dogadały a moze obróciły w żart?

Gość mldfmvldfmvlfvmdfl
o fuck:o to ty bachor widze jeszcze jestes na dodatek ryczy w szkole:o poza tym wiesz ze nie powinnas miec dostepu do tego forum??

Gość hhhahaha
a gdzie to jest napisane ze dostep do forum maja tylko osoby pelnoletnie??? dobre

Gość bondiuel
tak,to forum nie tylko dla elnoletnich,racja jest taka ze az takie malolaty nie powinny wchodzic na forum

Gość To zalezy w jakim miejscu
zaproponowal ci sex....bo jesli w poblizu byla jakas brama lub krzaki to prpozycja zostalaby przyjeta;)No w koncu nic tak nie poprawia humoru jak dobry sex;)

Gość jej konkubina
ja bym poszla na to :)

Dzień dobry maleńka, jak ci na imię Zgubiłaś się w tym tłumie Wyciągam do ciebie moją dłoń ... :D:D:D:D:D hehehe sytuacja stara jak T. Love :D

Gość SElinkaa
Mam 16 lat nie ryczałam troche łezek jak to czasem dziewczynom poleciało w kąciku.On miał 23lata przyszedł do szkoły do sekretariatu pracuje niedaleko szkoły i zaproponowął seks obraziłbyscie sie?

Gość buahahahahaha
przeciez ty gowniara jestes,wypad z tego forum🖐️