Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rewir1

Do żonatych i mężatek - ja to naprawdę jest po śłubie?

Polecane posty

Gość Rewir1

w sumie chciałbym się z kimś związać na stałe, nosić obrączkę itd itp i tytułować "moja żono", ale boję się, że dupczenie nie będzie takie samo, że się żonie odechce bo wpadnie w koleiny życia małżeńskiego i skończy się na współżyciu raz na miesiąc, czego bym nie zniósł i chodził pewnie na panieny albo płatne dajki.

Gość slub jest doo dupy
jezu kazdy facet chce slubu , beznajdzieja :O

Gość łojojoj
No nie wiem czy każdy. Czemu mierzycie wszystkich jedna miarą? Zobaczcie ile było tu Topików w których kobiety żalą się że są już tyle czasu z facetem a on nie chce czy boi się małzenstwa.

Gość slub jest doo dupy
no to moz enie kazdy, ale wiekszosc ktorych ja spotykam na przyklad to chca :O odechciewa sie wszystkiego :O

Gość nie dosyć że chcą ślubu
to pierwsi nalegają na dzieciaka!

Gość też też
:O a gdzie czas na zabawe i zycie :O

Gość tak źle tak niedobrze...
jedne płaczą, bo nieodpowiedzialny i nie chce ślubu i dziecka.... a drugie to same chyba jeszcze są dziećmi... jak dzieci....

Gość A...aa
problemy musza sie z czegos brac...;-)

Gość jak ktoś nie chce ślubu i
bachora, nie oznacza,że jest dzieciakiem :p

Gość Dorotka Zet
Super jest po ślubie! :-) naprawdę. jak ktoś wcześniej nie miał problemów z seksem, to i po ślubie nie będzie ich miał, bo to nie jest żadna różnica. nawet lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! legalne bzykanko codziennie................. codziennie inaczej

Gość madratd
rewir1 skoro Twoje podejscie do zwiazku małzenskiego jest takie ze liczy sie tylko dupczenie , a jak sie nie bedzie chciałą ze mna codziennie dupczyc to ide do innej, to po kiego ch..Ci slub? Slub jest dla ludzi wierzacych, ktorzy wierze ze ślub scementuje ich zwiazek, a nie dla ateistow, ktorzy żenia sie tylko dla papierka..Tzn jesli ktos nie wierz w Boga nie powinien brac koscielnego tylko cywilny to proste!! Ja jestem po śluboie 2 lata i niec sie miedzy nami nie zmieniło, ani na gorze ani na lepsze.Zdarza sie, ze on jest zemczony po poracy i nie ma pchoty na seks i ja to uszanuje i odrotnie...nie zdradza mnie bo raz była tak padnieta, ze nie miała siły na nic nawet na seks.Jednak nie robimy tego raz na miesiac:)bez pzesady..bardzi czesto..ale nie codziennie..] bo bywa ze kazdy z nas ma gorszy dzien.i szanujemy to nie zdradzamy od razu jak dzieci

Gość zalezy jak się podchodzi
do tematu :D -jak slub ma być lekarstwem na problemy w związku- na pewno będzie beznadziejnie.... -jak jest potwierdzeniem więzi..... może być lepiej niż bez niego..... -jak nie ma znaczenia..... nic nie powinno się zmienić....

Gość i jak się tylko chce spłodzić
potomka ........ :p

Gość Aniaaaaaaa
Ja też nie rozumiem po co Ci ślub jak masz do niego takie podejście. Ja jestem mężatką ponad rok i szczerze mówiąc u nas nie zmienilo się nic, a jeśli to na lepsze :) Może to się zmieni jak pojawi się dziecko, ale myslę, że to zależy raczej od ludzi, jak się dogadują, jaki mają charakter. W sumie to nie ma w moim otoczeniu nieszczęśliwego małżeństwa:) Wszystkim się układa :)