Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusciłam bąka

jak wymusic kase z allego od oszusta?

Polecane posty

Gość pusciłam bąka

kupiłam towar- okazało sie ze to niezgodne z opisem i chce odesłac a on mówi ze to juz uzywane. Nosz kurna mac ciekawe w jaki sposób. Mam 7 dni na odesłanie i na zwrot kasy. ma mi zwrócić kase a jak nie zwróci? gdzie sie udac? i czy mam wygrane?

napisz do zarządu allegro przeeciez takie rzeczy sa napewno opisane w regulaminie czy gdzies.

Gość ------------------------
jezeli koles nie mial napisane w aukcji, ze w ciagu 7 dni mozna bez problemu zwrocic to mozesz miec problem tez tak mialam . w nagorszym razie wystaw ta rzecz na allegro, moze ktos kupi:)

Gość 10 dni wg prawa
na zwrot towaru zakupionego przez internet. Ale uwaga nie wszystkie towary temu podlegają . Sama rozumiesz!!! jaki to towar a powiem ci czy możesz zwrócić czy nie

Gość uokik
znasz chyba te instytucje co?

Gość pusciłam bąka
facet chce zeby zwrócić towar ale nie wie czy wysle mi kase za towar bo niby uzywany, a to nie da sie uzyc w ciagu 1 dnia bo wystarczy ze zobaczyłam ze nie jest taki jak miał byc. moze połowe chce oddac dywagował oszust. jaknie przesle mi kasy allegro go upomni zablokuje konto a ona utowrzy inne konto.:O, jaki jest sposób na oszusta?

Gość 10 dni wg prawa
to może poproś o wymianę na taki jak był na zdjęciu? jak w opisie i sprawa zalatwiona , Nie znaczy od razu że masz do czynienia z oszustem , być może z pomyłką i już !!! Mas maila , masz telefon , dwoń i się dogadujcie.