Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odbiło mi

kotek kotek kotek!!!

Polecane posty

Gość odbiło mi

Mam od wczoraj przecudnej urody kotke.. jestem totalnie zakochana, zauroczona, podniecona i zniewolona;) zaczynam sie martwoc czyzby zoofilia sie mi kłaniała;) pozdrawiam wszystkich równie stuknietych:)

Gość odbiło mi
prawde mówiac nie znosiłam kotów...a przynajmniej tak rozpowiadałam nalewo i prawo..kocham zwierzaki. Planowałam pieska ale przy moim trynie zycia ..czyli praca od rana do nocy jest to nie mozliwe..piesek by sie zameczył..a kotek swietnie daje sobie rade;) ma 3 miesiace... sliczna czarna mordke tyle tylko ze póki co przyzwyczaja sie do nowej swojej sytuacji zyciowej..i jest jeszcze troszke przestraszona...ale z minuty na minute coraz bardziej sie otwiera..mmrrrrr cudo;)

Gość yhyhyth
ja wolę i mam psy, ze względów praktycznych (mogę z nimi chodzić kilometrami a i obronią gdy trzeba itd), ale kot... kot to bratnia dusza, przyjaciel na którym można polegać.... szkoda tylko że nie żyją tyle co my, mój kot już odszedł

Gość odbiło mi
yhyyhy niezmiernie mi przykro..ale wiesz..ja własnie z przyczyn praktycznych nie mam psa... mówiac brutalnie zameczyłby sie ntrzymanie siusiu itd..czekajac na swoja wyrodna pania która wraca po nocach... :)

Gość odbiło mi
katarina..ale wiesz... smuci mnie tylko fakt ze jest taka dzika..pewnie przyczyna tego jest zmiana miejsca zamieszkania brak mamusi kotku która sie z nia bawiła..ale jest taka zmiernnonastrojowa... raz daje sie głaskac a innym razem syczy na mnie...ale cóz małe i głupie jeszcze to stworzonko...pewnie zmadrzeje;)

Ech moja ma prawie 4 miesiące (jak ja brałam z ulicy nie miała 2 tygodni i ślepawe toto było) i nadal ciężko ja pogłaskać ;) Ale ona ma z kim wariować - ja mam jeszcze 2 kocury chetne do zabawy i biegania ;) Daj jej czas - kot długo sie przyzwyczaja do nowego miejsca, a kotki na ogół nie sa takimi \"przytulankami\" jak kocury ;) Mają charakterek :D

Gość odbiło mi
maja charakterek jak kazda Kotka;)

Gość Pokaz fotke

Gość unijny liberal
mysl tez przyszlosciowo nie mozna tylko na uczuciach bazowac to niemodne. odhoduj i bedzie na czapke.

Gość maezzzzzzenka
Julian jest kotem rosyjskim niebieskim ma 5 lat

Gość odbiło mi
Jak sie bawie z moja nowa kotka, to ona sie tak dziwnie do mnie lasi, jak mnie dotyka przechodza mnie dreszcze i czuje ze sie podniecam, lubie jak mnie smera swoim ogonkiem, nie wiem co bedzie dalej