Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana maksymalnie

Mam dosyc mojej cery!!!!

Polecane posty

Przebarwienia....mam takie krostki ktore chyba bez wyciskania nie znikna z mojej twarzy...takie male i obrzydliwe:( Wiec czesto mnie to kusi i wyduszam...Juz nie wiem co mam na to stosowac....Dzisiaj znowu wyciskalam:( Posmarowalam mascia cynkowa ale narobilam sobie pewnie przebarwien z ktorymi bede sie meczyla przez dlugi czas zeby to zeszlo:(Ehh juz nie wytrzymuje...

własnie przeczytałam na tym forum o kremie Effaclar K, który jest ponoć super hiper na takie problemy - poszukaj w spisie tematów \"zaczynam kurację z Effaclar K\'

ale on jest na tradzik...a to nie jest taki typowy tradzik,zreszta ponoc przez jakis czas po nim jest gorzej...czytalam tez kiedys o iwostinie...niby taki dobry a wcale nie pomaga:(

no nie wiem czy tylko na tradzik, ja mam cały czas problem z cerą, wygladałam nieco lepiej po kuracji hormonalnej Dianą ale miałam za to migreny więc nie wiem co gorsze... i jeszcxze jedna ważna rzecz, nie wolno wyciskać, drapać itp.

Gość krostkowa
ja używam DERMAKNEL - po 3 dniach stosowania kolosalna różnica na + :), kosztuje 8 zeta z kawałakiem - bomba!

a masz takie krostki jak ja??takie podskorne jakby

No to właśnie Effaclar jest na takie podskórne krostki, takie jakby zaskórniki... U mnie dermatolog stwierdziła trądzik zaskórnikowo grudkowy i właśnie Effaclar mi na to zapisała...

a to na recepte jest???

Gość BIODERMA
MOZE KREMY BIODERMA LABORATOIRE DERMATOLOGIQUE