Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o mój boszzzzzzzzzzzzzz....

No nie.... Co za gnoje! To jest juz normalnie jakaś patologia i porażka.

Polecane posty

Gość dfd
no co laska lubi obciągać wszystkim ..Czy to zle?

Gość samanie..wiem
szkoda slow....

Gość samanie..wiem
mysle , ze to dobry pomysl, zeby to gdzies zglosic, ale nie wiem gdzie?

Gość po tym drugim filmie widać
że na końcu ma zejście jakichś proszków, potem pyta, co to mówiła, zawiesza się na chwilę. Jest naćpana. Tą sprawą już się zajęła policja chyba w tym miesteczku. Ale kurwa... Sam fakt tego, że ona opowiada o tym, że obciągała całej wiosce...:( Brak słó... Przecież nawet jak ją naćpali, to ona po prostu opowiad o tym, co robiła:o I ile ona ma lat????? W ogóle jakie zajęcia mają ci ludzie?! Czy to są w ogóle ludzie czy bydło?????:O

Gość huuh
gdyby była naćpana to chyba nie mowiła tak trzezwo?

Gość alkazara
boze moj,swiat sie konczy

Gość samanie..wiem
nacpana nie wiem, ale napewno cholernia ja skrzywdzili, a Ci , ktorych to cieszy sa tyle warci co ci oprawcy , goje i tyle. Takim t

Gość samanie..wiem
takaim to publicznie chlosty codzienne i kastracja

Gość alkazara
przeciez ona byla zmieszana momentami,nie widzieliscie?

Gość mila minka
czy ktos z Was wie, jak zablokowac tę stronę?

Gość samanie..wiem
skoro niby tym sie juz policja zajela, a powinna prokuratura...to nie rozumiem czemu te filmy sa jeszcze dostepne w internecie. Wczoraj podali w wiadomosciach, ze we Wloszech chlopcy w wieku 16 lat znecali sie nad uposledzonym kolega z klasy.Chlopiec krzyczal i plakal, nikt mu nie pomogl, mimo swiadkow. Rozbierali go, bili, ponizali itp. Sprawa zajal sie prokurator, film jest zablokowany. Boli mnie strasznie znieczulica spoleczna i taka wrogosc i nienawisc. Ludzie sa dzis tacy obojetni na innych...

Gość vvc
ale ona nie byla przez nich gwalcona ..To wina wychowania ..Moze ma rodzicow alkoholikow i woli obciagac po katach

Gość je lesais
tzn , ze jak ja zmuszali do tego np. do sexu oralnego to nie jest gwalt? zalosn jestes

Gość vvc
sam jestes zalosny

Gość gdzie to zgłosić
cholera? może maila na policję albo gdzieś?

Gość o matko kochana
jestem zbulwersowana,w szoku,nie wiem co o tym myśleć,szkoda mi tej dziewczynki,myślę że możliwe że zmusili ją jakoś do tego by mówiła tak jak chcą.A te typkie żałosne,śmieją się z biednej dziewcdzyny a sami ją jebali,o ile wogóle kiedyś widzieli damskie narządy. Nie nawidze takich głąbów,totalne dno. Szkoda słów.Łachy.

Gość góra
Widać że ona mówiła to co chcieli, tak więc to może ona się z nich nabijała poprostu...

Gość wścieklizna
juz ktoś zgłosil

Gość bez wzwględu
na to czy opowiadała swoje przeżycia, zmyślała czy tez była zmuszana do takich wyznań to jest tragiczne

Gość tak ale ona na 100 procent
jest naćpana:o Myślę, że prokuratura będzie tutaj miała duże pole do popisu. Ja stawiam na dropsy.:o

Gość no troszeczke ..
samanie..wiem : taaa... kobiety to by od razu kastrowaly. Kompleksy leczysz denna kobietko ? Ja bym tej dziewczynie usunal jajniki, przymusowo - jeszcze sie rozmnozy i co bedzie .. Robicie z niej ofiare a ona prezentuje soba TAKI SAM poziom co te debile. Ale jest dziewczyna i tu juz jest dla was ogromna roznica.

Gość wsiowa
no nie wiem czy ona taka biedna.....niedawno przeprowadzilam sie do malej wioski i o zgrozo tu tez sa takie panny co maja po 14/15 lat a puszczaja sie jak stare kurwy.Niestety ale takie sa realia,te panny maja normalne rodziny ale doroslosc w ich wydaniu to sex.

wydaje mi sie ze ona jest czyms nafaszerowana..zwlaszcza pod koniec nagrania ma ciagle przymkniete oczy ...po czym pyta co mowila....to nie jest normalne..wydaje mi tylko ze ona wiecej zrobila lodow niz algida...ma pojecie o tym co mowi....zastanawiam sie co na to rodzice...szkola...i rodzinka Moniki ktopra podobnie jak ta obciaga wioskowym frajerom...

Gość już nie działa
więc nic nie musicie robić

Gość jezu ludzie nie podniecajcie
sie tak ... ci którzy sadza ze ona została wykorzystana by sie z niej nabijali, ze gada co oni chca uslyszec są naiwni !! U mnie w miescie są dwie conajmniej (dwie które znam z widzenia i o których wiem), panienki 16-letnie które obciągnęły jzu chyba ponad polowie miasta i rzneły sie z takimi menelami ze az na wymioty zbiera kiedy sie ich widzi :O