Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o mój boszzzzzzzzzzzzzz....

No nie.... Co za gnoje! To jest juz normalnie jakaś patologia i porażka.

Polecane posty

to jest tragedia:O zajebalabym tych skorwieli :O zmarnowali dziewczynie zycie a ona chyba jestograniczona umyslowo, nawet moze uposledzona, choc nie wygląda ale nie moge zniesc ze oni to nagrali i puscili na necie, co za ch... 😡

no wlasnie ona nie jest uposledzona, nie widac tego po niej, macie racje! ona jest chyba nacpana, albo coś a oni to w tak bezczelny sposob wykorzystują :O

bosz...jakie słownictwo,jakie prostaki,coś strasznego!!!!!!!!!!!Wierzyć sie nie chce!!!!!Jak oni z nią rozmawiają w ogóle.Porzygać się można.Jezu.....dziewczyno!!!!!!

Gość zszokowana25
trzeba to gdzies zglosic!!!!!!

no wlasnie, tą sprawą ktos sie powinien zająć nie wierze ze ta dziewczyna zgodzila sie na opublikowanie tasmy w internecie :O swoją drogą co na to rodzice?

Gość zszokowana25
rodzice pewnie siedza pod sklepem i chleją.Przecież widać,żezarowno ona jak i Ci kretyni to istna patologia:-/

Gość ale wy jebnieci jestescie
:O naiwniaki! ja znam wiele malolat co maja 13-14 lat i lubia obciagac! to sa male kurewki i tak samo jak ta ciagle sie tym chwala! jak aj mialam 14 lat to takie rzeczysie az nie dzialy ale teraz to widze ze wzytstko jest mozliwe? one sie chwala wrecz komu ciagly, jakiego mial huja, sex grupowy i kolekarz to jest norma, faceci 30 latni nawet do nich pzryjezdzaja, i je wala ! dla mnie to patologia ale wierze ze ta dziewczyna mowi prawde! kurwa gdzie wyscie sie wychowali ze taki szok dla was to jest?

Gość Kamil23**
nie wyzwaj nas od jebnietych.My jestesmy normalni,gdyz dla nas jest to nienormalne.Stul pysk:|

Gość co w tym filmie bylo
bo juz usuniety

Gość no właśnie......
co było na filmie bo juz go usuneli i nie można zobaczyc?

yyyyyyyyyy mozecie podac linka na ten filmik???? bo jakos go nie ma albo chociaz nazwe bo chcialabym zobaczyc o co biega?

Gość juz go nie ma
, a o co w nim chodzilo masz napisane w tym topiku

ale ja chce zobaczyc czym sie wszyscy tak oburzajaa;P wiec jak ktos zna tytul filmu albo ma link to grazie ;D