Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam18

owłosione pachy

Polecane posty

Gość do nauczycielka
ty może jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułe że nauczycielki nie dbają o siebie

Gość nauczycielka...
ciągle mam nadzieję,że nie,ale wiecie,ja jestem z młodszego pokolenia nauczycielek..do stic-zgadłeś,uczę PO..

Gość moze macie
jakies linki tych pach?

Gość makku
ja przeprowadziłem się do dużego miasta rok temu i musze przyznac ze nauczycielki w moim obecnym liceum dbaja o siebie nie widziałem jakiś wystających kłaczków spod pach natomiast w poprzednim liceum które było w małym miasteczku większość nauczycielek nie goliła się widać było włosy pod pachami jak i na nogach.

Gość zeniia
u nas w szkole też większość nauczycielek nie goli pach ani nóg czasami sie z nich podśmiewamy jak której wystają krzaczki

Niezbity dowód że powinno się zmienic Kafe na - miejsce do spotkań dzieci z podstawówki, gimnazjów i szkół średnich. A nie lepiej ponarzekać na maturę :classic_cool:

Gość też nauczycielka
a co niby owłosienie pod pachami ma wspólnego z tym czy ktoś o siebie dba czy nie. Higiena polega na tym żeby sie regularnie myć i ubierać się w czyste i schludne ubrania

Gość zadowolonny
moja nauczycielka geografi też nie goli sobie pach ale jestem z tego zadowolony bo mnie akurat podobają sie naturalne kobiety

Higiena ma duzo wspólnego z goleniem pach!!!! Na włosach osiada się pot, którego efektem jest niezbyt przyjemny zapach, a kobiety niemające owłosienia nie maja tego problemu...

Gość teddy22
a to jak facet się nie goli pod pachami to też jest nie higieniczny?

Gość też
w ogóle żeby w pełni antyperspirant działał powinien być nałożony na skórę a nie na włosy, wiec golenie pach u obydwóch płci jest jak najbardziej wskazane.

Jeszcze bym tylko dodała że na umytą skórę. O czym wiele osób jednak zapomina.

Gość Święty Wilk
Miałem kiedyśnauczycielkęw podstawówce.Piękna,naprawdę piękna kobieta i nigdy nie goliła nóg,a lubiła latem chodzić bez rajstop.I naprawdę wyglądało to nieziemsko sexy.Jeżeli kobieta jest piękna,to i z włoskami i bez jest super,a gdy jest brzydka to nic i tak jej nie pomoże.osobiście wolę naturalne kobiety,ale to nie zmienia tego,co powiedziałem.

Gość włoski pod pachami
są podniecające bo przwodzą na myśl inne włoski:te na c.ipce.

staram się golić systematycznie, nawet zimą, ale czasami zdarza sie że tego nie robię i trochę zarastam, ale nigdy nie kładę bluzki spod której widać by było włosy spod pach, tak samo nogi, nigdy nie wyjdę stedy w spudnicy. Czasami to chciałąbym być facetem- albo żeby faceci musieli depilować nogi i pachy- może wtedy zrozumieliby, ze czasami ma się dosyć depilacji.

Gość taki uczeń
u nasz w szkole też zauważylem że jest pare nauczycielek które nie gola sie pod pachami są to głównie jednak starsze nauczycielki po 40-ce

Gość Ron szon
Lubicie łaskotać nauczycielki ? Np. pod pachami albo po plecach ?

Gość uczennica taka jedna
w moim liceum też jest kilka nauczycielek które nie wiedzą co to depilacja

Gość Kerisek
Wyobraźcie sobie że jeszcze 40 lat temu [ lata 80 - 90 ] kobiety znacznie rzadziej się golił i o dziwo nikomu to nie przeszkadzało, były uważane za tak samo sexy jak i dzisiaj te wydepilowane, do dziś dzień są niektórzy którym się to podoba... ja jakoś nie mma problemu z tym czy kobieta ma ogolone łono czy nie, albo pachy, moja dziewczyna podoba mi się na równi z włosami i tu i tu , jak i na łyso , jedyne czego wymagam to by goliła nogi zawsze ;). Przyznam jednak że niektóre kobiety faktycznie wyglądają odpychająco z takimi pachami, ale są też wyjątki ... niektóre są tak śliczne że takie coś wcale tego nie zmienia, zaś wy wszyscy moim zdaniem którzy zobaczycie takiego bobra i robicie z tego wielką tragedię po prostu macie fioła na tym punkcie ;) [ pozytywnego :P ] Wszak da się dbać o higienę tych miejsc bez żadnej depilacji. Na koniec dodam że owłosienie intymne jest oznaką dojrzałości u kobiet, zaś bez włosów naturalnie są tylko małe dziewczynki... czyżby skrycie wchodzi w upodobania mas pedofilia ?

Gość niedepilka_0
ja jestem młoda, mialabym b.duzo do ogolenia ale sie nie gole. po prostu nie chce i tyle nawet wiedzac że moze gładka wygladalabym tu i owdzie ladniej. powodzenie mam wystarczajace. jak ktos chce pogadac ale tylko na poziomie to gg43891620

Gość Kokietka-pończoszka
Też nie golę się pod pachami i nigdzie.Nie wiem czy czegoś mi ubyło ? Faceci nie którzy szaleją za nimi i takiego mam.Co do higieny to moim zdaniem nic się nie zmieniło.Te co się depilują oszczędzają na mydle chyba ? Bo nie muszą się myć za często ? Człowiek śmierdzi tak czy owak,a włosy to tylko przeszkadzają tym co się golą i nic poza tym nie wiedzą.To nieraz dodatkowy afrodyzjak :)

Gość Kokietka-pończoszka
Też nie golę się pod pachami i nigdzie.Nie wiem czy czegoś mi ubyło ? Faceci nie którzy szaleją za nimi i takiego mam.Co do higieny to moim zdaniem nic się nie zmieniło.Te co się depilują oszczędzają na mydle chyba ? Bo nie muszą się myć za często ? Człowiek śmierdzi tak czy owak,a włosy to tylko przeszkadzają tym co się golą i nic poza tym nie wiedzą.To nieraz dodatkowy afrodyzjak :)

Gość do Kokietka-pończoszka
ile masz lat? uwielbiam owlosione

Gość Kokietka-pończoszka
Parę mam,ale czy to ważne dla Ciebie i po co.Nie muszę się spowiadać komuś tu.Mój partner wie dokładnie ile mam.

Gość do Kokietka-pończoszka
strasznie mnie podniecaja owlosione kobiety i ciekawi mnie w jakim przedziale wiekowym mozna takie spotkac. a lubisz wychodzic w bluzkach na ramiaczkach owlosiona pod pachami? wloski pod pachami podcinasz?

Gość Kokietka-pończoszka
Prawdę mówiąc latem się wygalam,ale od jesieni nic nie ruszam,dopiero jak zaczyna się w maju robić ciepło.Tak już jest od wielu lat,a mam teraz 50-tkę.Mam jasny zarost,tak że nie jest zbytnio widoczny. Zimą się inaczej ubiera niż latem,ale nie mam problemu czy coś widać czy nie.Mój partner szaleje za moim zarostem każdym włoskiem na moim ciele :)

Gość doświadczony przez życie
A ja wam powiem, ze glupoty pierdola ci, ktorzy mowia, ze wystarczy sie umyc. Mialem wlosy pod pachami i smierdzialem mimo czestego mycia tak, ze sam ze soba nie moglem wytrzymac. Gdy wygolilem znaczaco sie poprawilo ale nadal nie bylo idealnie. Potem zaczalem usuwac woskiem u kosmetyczki i nagle zmienilo sie moje samopoczucie. Przestalem odczuwac wlasny, nieprzyjemny zapach. Teraz mam wydepilowane laserowo i wreszcie codzienne mycie daje oczekiwany rezultat. Pod koniec dnia, zdejmujac koszule nie musze sie wstydzic. Wieczorem dokladnie sie myje, rano splukuje i stosuje dezodorant i do wieczora nie smierdze.