Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oset

rodzaj cery

Polecane posty

Dziewczyny pomóżcie mi określić rodzaj cery. może znacie jakieś domowe sposoby :) Raczej nie mam z nią problemów, ale chciałabym wiedzieć, po umyciu wodą mam wrażenie ściągnięcia, widoczne pory na nosie i brodzie, wypryski sporadycznie, najczęściej broda, czasami mam wrażenie że jest przesuszona między brwiami i przy skrzydełkach nosa, raczej się nie błyszczy , słabo wchłania tłuste kremy na całym ciele mam raczej suchą skórę, nie wiem co stwarzą, może też sucha, ale te pory :O więc nie wiem... dziękuje za wszelkie opinie 🌼

Gość Elevinka
Mysle ze powinnas robic peeling twarzy ale enzymatyczny.Masz chyba problem cery odwodnionej(luszczy sie).Peeling zlikwiduje martwy naskorek.Zaraz po nim naloz maske nailzajaca i krem tez nawilzajacy.Powtarzaj co 4 dni.Warto zainwestowac w lepszy kosmetyk.Polecam DERMIKE.:)

mam podobną cere policzki mam normalne nos i broda sie swieca srodek czoła czsem normalny czasem przesuszony i srodek poluczków tez czasem przesuszony jak umyje tarz woda tez czóje jak by mi ktos skóre naciągał jak bym jakąs maske miała proponuje ci krem do cery normalnej i mieszanej l\'oreal happydderm skóra po nim miękka gładka nos sie nieswiei rzesuszone partie staja sie nawilzone jak dla mnie bomba!! ;]