Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zelazne szczeki II

Gryzienie penisa

Polecane posty

Gość zelazne szczeki II

A moj facet lubi jak go gryze po penisie,haha.Serio,dziesiec razy sie pytalam czy jest pewien ze chce(sam o to prosil).I moge go normalnie gryzc,jak gabke,jasne ze nie z calych sil,ale z srednio mocnym usciskiem. Lubicie to?

Mój facet lubi.Też mnie to zaskoczyło nieco.W sumie nie mam penisa,więc nie mnie to oceniać...

Gość zelazne szczeki II
dodam ze ma 40 lat i jest konduktorem w pociągu ja natomiast sprzatam wagony pociagow pospiesznych na bocznicy dworcca kolejowego w Kutnie

Gość zelazne szczeki II
Mieczaki.Do d++py z takimi facetami to trzesa tylkiem jak im sie lekko przygryzie pitolka albo mocniej dotkie jajka - przewrazliwione mieczaki:O Posmarujcie sobie jajka i pitolka kremikiem,paniusie:O Moj men to jest facet z jajami,heh:>

Jeny, moj byly to lubił :o Kazał mi go gryźć, to gryzłam, a on się darł, że mocniej, że najmocniej, jak potrafię. Jakiś pojeb, przestalam to robić, bo nie moglam....a moj obecny to jest tak okropnie delikatny, że jak nawet mocniej ścisnę, to zaraz ma problem, że za mocno :D No i jak tu dogodzić :D

No to też się dziwię.Mój to lubi,ale to jest bardzo delikatne przygryzanie,nie żaden hardcore...

>undertaker, na dzień dzisiejszy to żaluję, że tego nie zrobiłam :D

Gość a ja przyznam sie ze lubie
gdy przy robieniu lodzika kobita uzywa lekko zebow, nie na chama, ale tak troche podrapac jest bardzo podniecajace :) takie lekkie odrapania skory, glebiej to nie chcialbym z uwagi na ryzyko uszkodzenia penisa i zwiazanych z tym potencjalnych problem ze wzwodem w przyszlosci

Gość a ja wlasnie
mam kolo siebie takiego jednego co bym go chetnie pogryzla....cklopaczek z Brazili....bo jestem w Brazyli....

Gość nowy w temacie
na uwielbiam jak kobieta delikatnie gryzie mi penisa i ssie

Gość goodmen
nie dla psa kiełbasa.

Uwielbiam kobiece gryzienie z całej siły. Chciałbym być z Kobietą, która uwielbia to robić i nie ma oporów względem krwi.

Gość gość
Moja kobieta jest tak agresywna że nie raz mam strupki na swoim penisku, ale ja to bardzo lubię jak tak mocno gryzie.