Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stormm

microgyon21

Polecane posty

Gość stormm

Witam :) Czy któras z Was brala tabletki o nazwie microgyon21? Jakie macie doswiadczenia?

Gość stormm
no prosze Dziewczynki...

Gość ok jestem
ja biorę już 2 lata, póki co jest ok, żadnych skutków ubocznych

Gość ok jestem
no i cena jest przystępna :)

Gość stormm
dziekuje za odzew :* no wlasnie, ja bralam Yasmin ale szarpie mnie po kieszeni i w internecie czytam same pochlebne opinie na temat microgyonu. Powiedzcie mi tylko czy on jest podobny do Diane? bo po Diane kiepsko sie czulam

Gość upupupuuuuu

Gość escapelle
Brałam microgynon ok. 2 lata ale podobno są to tabletki starej generacji-dlatego są dofinansowane , przecież w Polsce dopłaca się tylko do bubli!

ja brałam przez półtora roku micorginon i był super tylko że jak przestałam to mi sie przytyło 4 kg, a jakie macie wrażenia po yasmin

ja bralam rozne tabletki (chyba z 4 rodzaje) ale microgyon mi najbardziej pasuje - zadnych skutkow ubocznych, wszytko superowo (wczesniej zazywalam okolo pol roku, teraz po przerwie kilkumiesiecznej znowu i dalej jest super). Zapisal mi je ginekolog, teraz zminilam na innego i ten zle sie o nich wypowiadal, ze sa starej generacji i zebym wybrala miedzy mniejsza cena, a lepsza skutecznoscia - on mi zawsze przepissywal te po 30-40 zł (kiedys do niego chodzilam ale pozniej zmienilam i znow wrocilam). Jednak po tych drozszych zawsze mialam cos nie tak - albo tycie, albo uplawy, albo inne. Bardzo polecam microgyon

Gość Elewina
a mi akurat te tabletni nie sluzyly, wiadomo kazda z nas jest inna. Bralam je przez pol roku i odstawilam. Przytylo mi sie po nich i gorzej sie czulam