Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka ona

Posłuchajcie o kobiecej wściekłości.. sama nie rozumiem..

Polecane posty

Gość jaka ona

oto moja historia: spotykalam się jakiś czas z pewnym chłopcem, był młodszy, strasznie sie we mnie zakochał, spalismy ze sobą, weszłam w ten związek bez przekonania, ale potem było fajnie, no i w końcu jak to w zyciu bywa skończyło sie, pozegnaliśmy sie, troche bolało, ale ok, spoko. Od tego czasu minęlo 5 miesięcy. Spotkalam fajnego męzczyznę, inteligentnego i uroczego, zaczełam sie wkręcać, spotykac z nim, i wszystko było ok do momentu gdy.. zacząl mnie dotykac i całowac.. Nie wiem co się ze mną stało, ale na każde takie próby reagowałam alergicznie, ogarniała mnie wściekłosc, deprecha, nie mogłam i nie chcialam.. Cos miałam zakodowane w mózgu, chyba tego faceta z którym byłam 5 miesięcy temu.. Wychodzi na to że nie potrafię się na razie kochac z nikim innym.. Jestem wściekla, sama nie wiem o co chodzi, ale nie potrafię tego oszukać ani zmusic się.. Help.

Gość ciekawosta 86
porozmawiaj o tym z tym z ktorym teraz jestes... albo zostalo ci to po bylym i dlatego taka wsciekla ejstes albo nie kochasz tak bardzo tego z ktorym jestes... jakbys kochala nade wszystko nie przeszkadzaly by pocalunki, pragnelabys ich

Gość okropne uczucie....
ZNAM TO!!!!! moje doswiadczenie jest takie: chodzilam z kolesiem 3,5 roku, pierwszy rok byl ok- ale pozniej jak mnie tylko chcial dotknac to strasznie mnie cos od niego odrzucalo i sie skonczylo, z nast kolesiem bylam poltora roku- bylo cudnie, mogl mnie calowac ile chcial, kochałam starsznie, zadnych problemów, ale tez sie skonczylo, teraz z nast chodze od 4 lat- i mialam tak na poczatku, ze kazdy dotyk, pocalunek byl dla mnie jak uderzenie mlotem.. nie kochałam w ogole, pozniej troszke pokochałam, tak ze calowac sie moge, ale drazni mnie jak mnie dotyka, a stosunek jest bolesny, mimo, ze jestem zdrowa calkowicie bo w zwiazku z tym robilam badania i pani doktor moja powiedziała mi jasno: moze to nie ten facet. I KURDE RACJE MA!! to nie ten facet i juz... nie ma chemii, a chemia musi byc i motyle w brzuchu, itp. To chyba jakas podswiadomosc... Natury nie oszukasz, wiec nie angazuj sie dalej, ja sie zaangazowałam i cierpie teraz podwójnie, mimo, ze koles jest i do tanca i do rozanca, trzeba uciekac i juz. ale teraz brakuje mi odwagi, zeby sie po 4 latach rozstac. wiec powaznie sie zastanów...

Gość jaka ona
ale nie uważasz że to głupie skazywac potencjalny zwiazek oparty na zrozumieniu i szacunku tylko z powodu seksu..??? jestem przerazona.. ten facet jest naprawde wartosciowy.. Chemii nie ma, moze z czasem...?

Gość okropne uczucie....
hmm... tak, to glupie.... opisuje tylko moje doswiadczenia, nie kazdy musi tak czuc i myslec... zauwaz, ze ja wlasnie zdecydowałam sie byc z fecetem, który nie pod kazdym wzgledem mi odpowiada, ale z peerspektywy czasu wiem, ze to nie jest dobre rozwiazanie, stopniowo coraz wiecej wad zauwazasz, coraz wiecej rzeczy cie denerwuje, teraz tez jestem w tym zwiazku, ale wiem, ze nie bede szczesliwa, dlatego musze sie na cos zdecydowac... a co do kochania sie... to czuje sie troche jak maszynka do seksu, oczywiscie bywa przyjemnie, ale czesciej musze sie zmuszac i udawac ze jest mi dobrze.... moj facet tez jest wartosciowy, uwierz mi, w przyszlosci bedzie idealnym mezem i ojcem... ale raczej nie moim.... To tak z mojej strony. Oczywiscie nie chce ci niczego sugerowac, bo masz swoj rozum i wolnosc wyboru, cale szczescie.... Moze tylko ja tak mam. I wiem, ze ja podejme decyzje na NIE, kwestia czasu, sytuacji, okazji i jakos pojdzie....

Gość okropne uczucie....
a poza tym.. czy to nie jest glupie byc w zwiazku, gdzie ma calkowitej szczerosci... no chyba ze zdecydujesz mu sie powiedziec, ze denerwuje cie jego dotyk, ale wtedy jego meskie ego znacznie sie obnizy, i bedziesz musiala robic wszystko aby go udobruchac, zeby mu przykro nie bylo.. i wyobrazasz sobie jak nadejdzie czas na szczere rozmowy, a Ty bedziesz musiała mu gadac ze jest cudownym kochankiem, ze sprawia ci wiele przyjemnosci, ze uwielbiasz jego dotyk?? Ja juz mam rozne takie taktyki dobrze dobrane i moj facet mysli, ze to kwestia moich upodoban, charakteru, temperamentu... Ale ciagle oczekuje z mojej strony inicjatywy, a ja przeciez od tego uciekam!! są kłótnie na ten temat, on czuje sie gorszy jako kochanek no i tak w kolko trzeba sobie radzic z tego typu problemami, bo oczywiscie mam caly czas na mysli sfere fizyczna bo o to wlasnie chodzi. To trudne codziennie sobie z tym radzic....